ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό στο Σπίτι του Παιδιού ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό στο Σπίτι του Παιδιού ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Το Σπίτι του παιδιού στη Λευκωσία του οργανισμού «Hope for Children» CRC Policy Center επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Άντρια Νεοκλέους παρουσίασε τις καινοτόμες υπηρεσίες, τις δράσεις και το μοντέλο λειτουργίας που εφαρμόζει το Σπίτι του Παιδιού. Στη συνάντηση παρούσες ήταν η επαρχιακή Διευθύντρια και λειτουργοί από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, οι οποίες υποστήριξαν με θέρμη το συνεταιριστικό μοντέλο συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την επιτυχή λειτουργία του έργου. Ειδική αναφορά έγινε στην κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου και τη δική της προσωπική συμβολή καθώς και του Υπουργείου της, στη δημιουργία του Σπιτιού του Παιδιού.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού, τονίζοντας την πίστη του στην επωφελή σχέση που έχουν οι συνεργασίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα για βελτιστοποίηση του ελέγχου, βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και μετριασμού του κόστους. Ο κ. Νεοφύτου και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του οικήματος, συζητώντας για τους τρόπους περαιτέρω στήριξης και ενίσχυσης της δράσης και του έργου του Οργανισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top