ΚΟΣΜΟΣ

Τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία στην Κίνα - Την ξέχασαν κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο

Τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία στην Κίνα - Την ξέχασαν κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο

Την είχε ξεχάσει ο διευθυντής του σχολείου της, που πληρωνόταν από τους γονείς της, για να την μεταφέρει στο σπίτι.

Ένα τρίχρονο κορίτσι από την Κίνα, η Xiao Nuo, είναι το νέο θύμα της τραγικής αμέλειας των ενηλίκων. Το μικρό παιδί αφέθηκε δεμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου για εννιά ώρες με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Το άψυχο κορμί του άτυχου παιδιού βρέθηκε από τον δάσκαλό της, ο οποίος έτρεξε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της. Ο δάσκαλος μετά το περιστατικό συνελήφθη από την αστυνομία.

Η οικογένεια του παιδιού είχε αναγκαστεί να πληρώνει τον διευθυντή του σχολείου, ώστε να μεταφέρει το παιδί από και προς το νηπιαγωγείο, καθώς τα σχολικά λεωφορεία δεν έφταναν ως το σπίτι τους. Ο διευθυντής, Mr Liu, όμως, άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο, καθώς πήγε βιαστικά στο γραφείο του. Όταν, μετά από εννιά ώρες επέστρεψε στο αυτοκίνητο, συνάντησε το τραγικό θέαμα του νεκρού παιδιού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι φαίνεται πως υπέκυψε λόγω ζέστης και ασφυξίας.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της τρίχρονης, που πληροφορήθηκε το συμβάν από το τηλέφωνο. Υπό κράτηση βρίσκονται ο διευθυντής, όπως και ο δάσκαλος της μικρής Xiao Nuo.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα, το περασμένο Σάββατο, όταν ένα δίχρονο αγοράκι παγιδεύτηκε μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο για πάνω από μία ώρα, καθώς η μητέρα του αρνήθηκε να επιτρέψει στους διασώστες της πυροσβεστικής να σπάσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Παρ' όλα αυτά, οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι κι έσωσαν το μικρό αγόρι. Όπως δήλωσε ένας από τους διασώστες: «Παρατηρήσαμε πως το παιδί σιγά σιγά ξάπλωνε στο κάθισμα. Δεν φαινόταν καλά. Φοβούμενοι για την ασφάλεια του παιδιού, σπάσαμε το τζάμι». Ένας από τους παρόντες αυτόπτες μάρτυρες συμπλήρωσε πως: «Ένα κομμάτι γυαλί αξίζει μόνο κάποια χρήματα. Τι είναι πιο σημαντικό, το γυαλί ή το παιδί;».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top