ΚΥΠΡΟΣ

Το μήνυμα του περιπτερά στην Πλατεία Σολωμού που… βγάζει μάτι (φωτογραφίες)

Το μήνυμα του περιπτερά στην Πλατεία Σολωμού που… βγάζει μάτι (φωτογραφίες)

Σίγουρα εάν περάσατε και εσείς από εκεί για να πατέ στον πεζόδρομο της Λήδρας ή στις γύρω οδούς του κέντρου της Λευκωσίας, για το καφεδάκι σας ή τον περίπατό σας, θα το είδατε και θα διερωτηθήκατε.

Έξω από περίπτερο στα φώτα τροχαίας της πλατείας Σολωμού (Λευκωσία) αντιληφτήκαμε την Πέμπτη το απόγευμα (16/7) την υπάρξει μιας ασυνήθιστης πινακίδας. Ο ιδιοκτήτης του περιπτερού έχοντας προφανώς απηυδήσει με τους οδηγούς που σταθμεύουν όλο ένα και περισσότερο έξω από την επιχείρηση του, θέλησε να τους στείλει ένα μήνυμα.

Το αξιοσημείωτο στην προκειμένη είναι ο τρόπος που προσπαθεί να στείλει το μήνυμα στους οδηγούς ώστε να μην σταθμεύουν εκεί και να του… τρώνε το ψωμί. Με ευγενικό κι ανθρώπινο τρόπο, έχει συντάξει το ακόλουθο μήνυμα:

 «Αγαπητοί φίλοι ζητούμε την κατανόησή σας. Το περίπτερο χρειάζεται τους χώρους στάθμευσης για τους πελάτες του. Θερμά ευχαριστούμε!».

Η Κύπρος μας όπως ξέρουμε έχει υποστεί μια επώδυνη κρίση και όλες οι επιχειρήσεις δεν έχουν πια τα εισοδήματα που είχαν πριν την κρίση. Αρκετοί καταστηματάρχες προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να αυξήσουν ή να κρατήσουν την πελατεία τους, είτε με προσφορές είτε με την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Ο επιχειρηματίας περίπτερου έχει υπέστη ένα «σαμποτάζ» από τους… απροβλημάτιστους οδηγούς, οι όποιοι σταθμεύουν στον ελεύθερο χώρο του που παρέχει για τους πελάτες του και ως μονή λύση μετά από όσα έχει κάνει είναι να βάλει αυτή την ταμπέλα.

 

 

Γαβριέλλα Θεοφάνους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top