ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τί θα κάνουν οι πολίτες την Κυριακή; Θα ψηφίσουν ή όχι – «Ούλλοι εκλέψαν ριάλια. Εν λαχείο που εν να κάμουμεν»

Τί θα κάνουν οι πολίτες την Κυριακή; Θα ψηφίσουν ή όχι – «Ούλλοι εκλέψαν ριάλια. Εν λαχείο που εν να κάμουμεν»

Γκάλοπ για το τι θα πράξουν οι πολίτες την ερχόμενη Κυριακή (12/2), πραγματοποίησε ο Alpha στην Λαϊκή Αγορά Στροβόλου.

Ανάμεσα σε άλλα, οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν κατά πόσον θα προσέλθουν στις κάλπες και εάν αποφάσισαν ποιον υποψήφιο θα ψηφίσουν, σε περίπτωση που ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο πρώτος πολίτης που ερωτήθηκε, δήλωσε 100% ότι θα ψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, υποδεικνύοντας ότι έχει αποφασίσει και ποιον υποψήφιο θα «σταυρώσει» με βάση τα δικά του κριτήρια, που είναι το Κυπριακό, η οικονομία και η σωστή διακυβέρνηση.

Δεύτερος πολίτης ανέφερε «θα πάω να ψηφίσω, καλό εν να μείνω;», σημειώνοντας ότι έκανε την επιλογή του με βάση τις υποδείξεις του κόμματος που στηρίζει. Ως προς τα κριτήρια για την επιλογή του, τόνισε με νόημα ότι «ούλλοι εκλέψαν ριάλια. Εν λαχείο που εν να κάμουμεν».

Τρίτος πολίτης, μεγαλύτερης ηλικίας, δήλωσε στην κάμερα του Alpha ότι προβληματίζεται εάν θα πάει να ψηφίσει την Κυριακή, ενώ άλλη κυρία δήλωσε ότι «θα πάμε να ψηφίσουμε».

Ως προς τις προσδοκίες των πολιτών από τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άλλος πολίτης είπε ότι αναμένει «να μην υπάρχει διαφθορά, να μην υπάρχει τίποτα, τούτες οι κλεψιές, οι απατεωνιές, να δουλέφκουν για τους επιχειρηματίες, για το κεφάλαιο, για τους τραπεζίτες. Να δουν και τον κόσμο. Να έρθουν κάτω, ο κόσμος έχει προβλήματα».

Άλλος πολίτης είπε «ελπίζω να μεν μας περιπαίξει και να κάμει άλλα από αυτά που υποσχέθηκε».

Κάποιοι πολίτες, πάντως, φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν καταλήξει ποιον θα στηρίξουν. «Προσπαθούμε κάποιον που να ενδιαφέρεται για την Κύπρο». «Να τον έβρουμε, πού να τον έβρουμε, ενιξέρω με εγώ. Ψηφίζουμε, αλλά ελπίζουμε να πάμε πιο καλά απ’ ό,τι είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά κάποιος από τους ερωτώμενους.

Δείτε ολόκληρο το γκάλοπ στο βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top