ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρά από τον σεισμό στην Τουρκία τα δύο εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού - Φωτογραφίες

Νεκρά από τον σεισμό στην Τουρκία τα δύο εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού - Φωτογραφίες

Μαύρα μαντάτα έλαβε πριν από μέρες ο «βουλευτής» και «υπουργός» γεωργίας του ψευδοκράτους, Κενάν Ακίν, ο οποίος υπήρξε και ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, τα εγγόνια του Κενάν Ακίν πέθαναν στον σεισμό στην Τουρκία. Πρόκειται για τα αδέρφια Doruk και Alp Akın, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του ξενοδοχείου.

Η φωτογραφία του πατέρα τους, Osman Akin κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς κοίταζε για πολλή ώρα τη στολή του γιου του:

 
Υπενθυμίζεται ότι ο Κενάν Ακίν, ήταν έναν από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού το 1996 στ΄ οδόφραγμα της Δερύνειας. Κατά του Κενάν Ακίν, ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Σολωμού ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Τουρκικών μυστικών δυνάμεων, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείται από την INTERPOL, που τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Σολωμού, έχει εκδοθεί επίσης για ακόμη δέκα άτομα. Το 2009 ο Ακίν όχι μόνο είχε παραδεχτεί ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον ήρωα Σολωμού τον στη Δερύνεια, αλλά δήλωσε προκλητικά πως: «Θα τον πυροβολούσα ξανά αν γύριζα τον χρόνο πίσω», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ζουν με την σύνταξη του συζύγου της και δεν μπορεί να αγοράσει ακουστικό βαρηκοΐας - Ανάγκη για βοήθεια

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Νέα απάτη με παραπλανητικά μηνύματα - Προειδοποιεί το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσίων

Κυρώσεις άνω του €1,5 εκατ. σε έξι χρόνια για τα προσωπικά δεδομένα - Πόσα παράπονα εξετάστηκαν



Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top