ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υφυπουργός Καινοτομίας: «Δεν κλείνει το 1450» - Ψάχνουν τη λύση για να λειτουργήσει - Τι πήγε λάθος

Υφυπουργός Καινοτομίας: «Δεν κλείνει το 1450» - Ψάχνουν τη λύση για να λειτουργήσει - Τι πήγε λάθος

Προσωρινό είναι το πρόβλημα όσον αφορά το τηλεφωνικό κέντρο επιδομάτων «1450».

«Δεν κλείνει. Θα το φτιάξουμε. Απλώς, θα το συζητήσουμε με την ανάδοχο εταιρεία για να βρούμε τις λύσεις ούτως ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πολίτης», δήλωσε ο νέος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρία.

Τι πήγε λάθος

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», ο Υφυπουργός Καινοτομίας εξήγησε ότι είχαν γίνει δοκιμαστικές κλήσεις από λειτουργούς του Υφυπουργείου Πρόνοιας και του Υπουργείου Εργασίας με προσωπικό της αναδόχου εταιρείας. «Τα αποτελέσματα που μας δόθηκαν κρίθηκαν μη ικανοποιητικά. Και μας είχαν δώσει στοχευμένα καταγεγραμμένα τα προβλήματα που είχαν προκύψει οι λειτουργοί των δικών μας υπουργείων. Ζήτησα προσωπικά να γίνει άλλη μια δοκιμαστική κλήση σε παρουσία και των Υπουργών Εργασίας και Υφυπουργού Πρόνοιας. Πάλι τα αποτελέσματα που ακούγαμε ήταν μη ικανοποιητικά», σημείωσε.

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την εταιρεία και συνεχίζει η συνεργασία με την ίδια. «Είμαι 100% βέβαιος ότι θα βρεθούν οι λύσεις και θα λειτουργήσεις», τόνισε.

Όσον αφορά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ο Φίλιππος Χατζηζαχαρία σημείωσε πως θα πρέπει πρώτα να κάνουμε τη συνάντηση με την εταιρεία και στη συνέχεια θα θέσουμε και ημερομηνίες.

Δείτε σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ - Θα συναντηθεί και με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ

Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ - Θα συναντηθεί και με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Κυριακή στις ΗΠΑ για επίσκεψη εργασίας, στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον ομόλογό του 'Αντονι Μπλίνκεν και τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ Jean-Pierre Lacroix.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top