ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναστάτωση σε δημοτικό σχολείο - Γονιός φέρεται να απείλησε συμμαθητή του παιδιού του - Δεν επέτρεψαν την είσοδο στον κηδεμόνα

Αναστάτωση σε δημοτικό σχολείο - Γονιός φέρεται να απείλησε συμμαθητή του παιδιού του - Δεν επέτρεψαν την είσοδο στον κηδεμόνα

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο στην Πάφο, το μεσημέρι της Τετάρτης (22/03), καθώς κηδεμόνας παιδιού πήγε να καταγγείλει στην Διεύθυνση του σχολείου ότι το παιδί δέχθηκε απειλές από γονιό άλλου συμμαθητή του.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή «Alpha Καλημέρα», δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο σχολείο από την διεύθυνση, γιατί δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ωστόσο έχει την κηδεμονία του, καθώς συζεί με την μητέρα του εδώ και τρία χρόνια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε τόσο στο Υπουργείο Παιδεία, όσο και στον σύνδεσμο γονέων του δημοτικού, ενώ στο σχολείο κλήθηκε και η Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι υπήρχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά, από την διευθύντρια του σχολείου και το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top