ΠΑΡΑ-THEMA

Γκάφα ολκής: Το Υφ. Πολιτισμού έβγαλε ανακοίνωση (και την απέσυρε) για την παρουσία του Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Παπαδόπουλου

Γκάφα ολκής: Το Υφ. Πολιτισμού έβγαλε ανακοίνωση (και την απέσυρε) για την παρουσία του Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Παπαδόπουλου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η «επική γκάφα» του Υφυπουργείου Πολιτισμού, το οποίο μέσω ανακοίνωσής του ενημέρωσε το κοινό πως, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρευρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 19 Απριλίου, στο πάρτι γενεθλίων του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου, σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Νικόλα Παπαδόπουλο για να του ευχηθεί για τα 50χρονα του.

Για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη λοιπόν στα γενέθλια, το Υφυπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση η οποία προκάλεσε τρολάρισμα από τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ σχολιάστηκε ακόμα και από τον τέως υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος ανέφερε πως και ο ίδιος πήγαινε σε γενέθλια αλλά δεν εξέδιδε ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών.

Δείτε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Πετρίδη:

Να αναφέρουμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση, μετά τις ποικίλες αντιδράσεις κατέβηκε κακήν – κακώς από τις επίσημες σελίδες και παρέμεινε μόνο στο προφίλ του τραγουδιστή και νυν υφυπουργού.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε την ανακοίνωση του Υφυπουργείου Πολιτισμού:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top