ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Υπό το βλέμμα Ερντογάν διέσχισε τον Βόσπορο το «μίνι-αεροπλανοφόρο» TCG Anadolu – Δείτε βίντεο

Τουρκία: Υπό το βλέμμα Ερντογάν διέσχισε τον Βόσπορο το «μίνι-αεροπλανοφόρο» TCG Anadolu – Δείτε βίντεο

πό το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης και με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα, απέπλευσε σήμερα το πρωί, διασχίζοντας τον Βόσπορο, το νεότευκτο «μίνι-αεροπλανοφόρο» της Τουρκίας, TCG Anadolu.

Το σκάφος αμφίβιων επιχειρήσεων πολλαπλών ρολων, το οποίο έχει δυνατότητα μεταφοράς μη επανδρωμένων αεροσκαφών, εντάχθηκε στο τουρκικό Ναυτικό στις 10 Απριλίου και στη συνέχεια είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης, όπου το επισκέπτονταν πολίτες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και το πρακτορείο «Anadolu», κατά τη διέλευση του πλοίου από τον Βόσπορο, ο Τούρκος πρόεδρος που βρισκόταν στο γραφείο του στα ανάκτορα του Ντολμάμπαχτσε χαιρέτισε από την ακτή το πλήρωμα, ενώ περιστοιχιζόταν από παιδιά, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί με αφορμή τη σημερινή «Εορτή του Παιδιού» που σηματοδοτεί την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας.

Παρόντες επάνω στο πλοίο κατά τον απόπολου, που συνοδεύτηκε από 21 κανονιοβολισμούς, ήταν ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, και οι αρχηγοί των τριών σωμάτων στρατού, δηλαδή του Στρατού Ξηράς, του Ναυτικού και της Αεροπορίας.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top