LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να κάνουν ghosting στις σχέσεις τους

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να κάνουν ghosting στις σχέσεις τους

Ghosting είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε όταν έπειτα από ένα ή περισσότερα ραντεβού κάποιος εξαφανίζεται, κόβοντας τελείως απροειδοποίητα την επικοινωνία με το άλλο μέλος, αφήνοντάς το να αναρωτιέται τι συνέβη.

Οι λόγοι που οι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτή την τακτική είναι πολλοί. Ωστόσο, ρόλο σε αυτή τη συμπεριφορά μπορεί να παίζουν και τα άστρα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε τα ζώδια που είναι επιρρεπή στο ghosting.

Κριός

Ο Κριός ζει ανεξάρτητος και αναζητά την ελευθερία του. Εύκολα μπορεί να αλλάζει συντρόφους, χωρίς μάλιστα να δίνει λογαριασμό για τις πράξεις τους σε κανέναν. Μάλιστα, μέχρι η προηγούμενη σχέση της να καταλάβει αν έγινε ghosting, έχει ήδη βρει την επόμενη. Και ενώ μπορεί να κάτσουν να ακούσουν την άλλη πλευρά δεν θα νιώσουν καμία ενοχή για τις πράξεις τους.

Σκορπιός

Μπορεί να θεωρείται ως το πιο παθιασμένο και περιπετειώδες ζώδιο στο σεξ, αλλά χρειάζεται πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του. Εκεί που νομίζετε πως όλα κυλούν όμορφα και η σεξουαλική χημεία είναι καλή, ο Σκορπιός μπορεί να χαθεί για μέρες, χωρίς να ενημερώσει, ειδικά αν έχει ξενερώσει μαζί σας ή νομίζει πως το μεταξύ σας δεν τραβάει.

Τοξότης

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί η παρουσία του στη λίστα, αφού ο Τοξότης είναι το πιο ανέμελο ζώδιο. Δρα σπασμωδικά και πολλές φορές θα κάνει ghosting επειδή ακριβώς χάνεται στην καθημερινότητά του και ξεχνά τη σχέση του. Όχι, δεν φταίει γι’ αυτό ο εγωισμός του, αλλά ο παρορμητισμός του.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top