ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρίσιμα ο 41χρονος μοτοσικλετιστής στο ΓΝ Λευκωσίας, εκτός κινδύνου ο συνεπιβάτης του

Κρίσιμα ο 41χρονος μοτοσικλετιστής στο ΓΝ Λευκωσίας, εκτός κινδύνου ο συνεπιβάτης του

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΓΝ Λευκωσίας, ο 41χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τραυματισμό του τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο στην Πάφο, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται. «Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου» είναι η κατάσταση του 40χρονου συνεπιβάτη του.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως ο 41χρονος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι η κατάσταση  της υγείας του 40χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως «σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου». 

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου σημείωσε πως τα κράνη των δύο επιβατών της μοτοσικλέτας βρέθηκαν στην σκηνή γεγονός που, σύμφωνα με τον ίδιο, υποδηλεί ότι είτε δεν τα φορούσαν και τα κρατούσαν στα χέρια, είτε τα έφεραν στο κεφάλι αλλά δεν ήταν προσδεδεμένα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top