LIKE ONLINE

ΗΠΑ: Έβαλε λευκό φόρεμα στον γάμο φίλης της και την αποκαλούν «ψυχοπαθή»

ΗΠΑ: Έβαλε λευκό φόρεμα στον γάμο φίλης της και την αποκαλούν «ψυχοπαθή»

Λίγες στιγμές πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο γάμο της με θέμα «Super Mario» στο Μαλιμπού, μια μέλλουσα νύφη «αναστατώθηκε πολύ» όταν ανακάλυψε ότι μια φίλη του γαμπρού φορούσε λευκό φόρεμα στο γάμο τους. Αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχάζονται για το αν η τολμηρή καλεσμένη με τα λευκά ή η ίδια η νύφη φταίει για το στιλιστικό παράπτωμα.

«Αυτό το κορίτσι φόρεσε ένα λευκό φόρεμα στο γάμο της φίλης μου», ξεσπάθωσε η καταγγέλλουσα Kristina Drobach από το Μαϊάμι, στο αποκαλυπτικό της βίντεο στο TikTok. Το αρχικό κλιπ – το οποίο η Drobach αφαίρεσε αλλά ξαναμοιράστηκε την Τρίτη – συγκέντρωσε περισσότερες από 20 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Το viral βίντεο έδειχνε την Lana Kaufman, μια παντρεμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών, και την υποτιθέμενη ένοχη της στον ενδυματολογικό κώδικα, να φοράει ένα κρεμ, διμερές φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, ελαφρώς εκτεθειμένη μέση και σκισίματα, από τον ουκρανικό οίκο μόδας Gasanova.

Οι χρήστες του TikTok κατακεραύνωσαν την Kaufman για το «νυφικό» ένδυμα, αποκαλώντας την εμφάνιση «ασεβή» και πως «αποζητούσε την προσοχή».

 

Στην περίπτωση της Kaufman, η Drobach, που δημοσιοποίησε το βίντεο, είπε ότι όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στη λάθος… «νύφη». Σε ένα μεταγενέστερο βίντεο, η Drobach εξήγησε ότι το εντυπωσιακό σύνολο της Kaufman συγκέντρωσε την προσοχή ολόκληρου του γάμου, με αποτέλεσμα όντως κάποιοι να την περάσουν για τη νύφη της τελετής.

«Όλοι μιλούσαν για την κυρία που φορούσε αυτό το φόρεμα», είπε η ίδια στην ανάρτησή της, η οποία έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό νούμερο των 3,1 εκατομμυρίων προβολών. «Ένας από τους εργαζόμενους του χώρου ήρθε στον αρραβωνιαστικό μου και ρώτησε αν η Kaufman ήταν η νύφη».

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που μπέρδεψαν αυτή την κυρία με τη νύφη», συνέχισε η Drobach, προσθέτοντας ότι η μητέρα της νύφης και ένας άλλος καλεσμένος φορούσαν επίσης λευκά φορέματα, αλλά ξεχώρισε το ντύσιμο της Kaufman ως το πιο ακατάλληλο. «Από μακριά έμοιαζε με νύφη».

Η Drobach συνέχισε να ισχυρίζεται ότι η νύφη, με την οποία είναι φίλη εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, είχε απογοητευτεί για την αμφισβητήσιμη εμφάνιση της Kaufman – και μάλιστα εξέφρασε την αναστάτωσή της στον γαμπρό. Ωστόσο, το ζευγάρι, καθώς και οι καλεσμένοι του, επέλεξαν τελικά να μην κάνουν φασαρία για το ντύσιμο σε μια προσπάθεια να απολαύσουν μια ειρηνική τελετή.

Αλλά όταν ο γαμπρός έμαθε για την ανάρτηση της Drobach στο TikTok σχετικά με το φόρεμα, φέρεται να την απείλησε με μια σειρά από «άσχημα» μηνύματα. «Μου έστειλε τρία φωνητικά μηνύματα με άμεσες απειλές – όπως, απολύτως αηδιαστικά, δυσάρεστα μηνύματα», είπε.

Η απάντηση του «κοριτσιού με το λευκό φόρεμα»
Αλλά όταν ήρθε η σειρά της Kaufman, η οποία με υπερηφάνεια αυτοπροσδιορίστηκε ως το «Κορίτσι με το λευκό φόρεμα», εξήγησε γιατί επέλεξε να φορέσει την απόχρωση ταμπού στον δικό της λογαριασμό στο TikTok.

Προς υπεράσπισή της, η Kaufman μοιράστηκε ένα απόσπασμα της ίδιας με την αμφιλεγόμενη ενδυμασία, λέγοντας, σύμφωνα με το nypost.com: «Απλώς διάλεξα το λευκό από τέσσερα χρώματα του κώδικα ενδυμασίας», υποδεικνύοντας ότι η νύφη και ο γαμπρός φέρεται να επέλεξαν το «λευκό» ως εγκεκριμένο χρώμα για να φορέσουν οι καλεσμένοι στον γάμο τους.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top