ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσβησε» 32χρονος Κύπριος στη Θεσσαλονίκη - Πήγε για bachelor με τους φίλους του

«Έσβησε» 32χρονος Κύπριος στη Θεσσαλονίκη - Πήγε για bachelor με τους φίλους του

«Έσβησε» 32χρονος Ελληνοκύπριος σε νοσοκομείο στην Ελλάδα, ο οποίος μετέβη στην Θεσσαλονίκη για bachelor με τους φίλους του.

Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη η οποία μίλησε στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», στις 4 Ιουλίου 2023, επικοινώνησε με την ίδια η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου την ενημέρωσε προσωπικά για την εισαγωγή 32χρονου, η κατάσταση του οποίου κρινόταν κρίσιμη.

«Ο ασθενής εισήχθη με ενδοεγκεφαλική, ενδοκοιλιακή και απαραχνοειδή αιμορραγία», είπε συγκεκριμένα.

Η κυρία Γιαννάκη επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου, υποβάλλοντας αίτημα για μεταφορά του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Το αίτημα έγινε αποδεχτό, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας του 32χρονου, δεν ήταν ασφαλές για να γίνει η διακομιδή», σημείωσε.

Το πρωί της Τετάρτης (12/07) το νοσοκομείο «Παπανικολάου» ενημέρωσε την κυρία Γιαννάκη ότι ο 32χρονος ήταν κλινικά νεκρός, ενώ σήμερα το πρωί (13/07) ενημερώθηκε πως απεβίωσε.

Καταλήγοντας η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, ανέφερε πώς «το Υπουργείο και η Κυβέρνηση  άρχισαν διαβήματα για την μεταφορά της σορού στην Κύπρο»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top