ΔΙΕΘΝΗ

Tραυματίες από πυρκαγιά σε αγωγό πετρελαίου στη δυτική Ουκρανία

Tραυματίες από πυρκαγιά σε αγωγό πετρελαίου στη δυτική Ουκρανία

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δυτική Ουκρανία, μετά από σπάσιμο αγωγού πετρελαίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άνθρωποι, πέντε εκ των οποίων σοβαρά, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το περιστατικό προκάλεσε διαρροή πετρελαίου σε έκταση 100 τετραγωνικών μέτρων, πριν τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

«Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσε η κυβερνήτης της περιοχής, Σβετλάνα Όνιστσουκ. «Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, δύο παιδιά και τρεις ενήλικες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, με πολλά εγκαύματα», ανέφερε.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνά σύννεφα μαύρου καπνού να υψώνονται πάνω από το χωριό.

Η τοποθεσία που σημειώθηκε το περιστατικό απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από τις μάχες που μαίνονται με τις ρωσικές δυνάμεις, στην ανατολική Ουκρανία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top