ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Αναμένεται να δώσει κατάθεση ο 21χρονος – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Αναμένεται να δώσει κατάθεση ο 21χρονος – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρή αλλά σταθερή, φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας του 21χρονου Σύρου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο πρόσωπο, το Σάββατο (30/09) το βράδυ.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστα Μιχαήλ, «η κατάσταση του 21χρονου είναι σοβαρή αλλά σταθερή, έχει χειρουργηθεί και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Αναμένεται να δώσει κατάθεση, όταν ο βρίσκεται σε θέση που η υγεία του να το επιτρέπει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του προσώπου, όπως και ο λόγος για τον οποίο επιτέθηκε στον 21χρονο, με την Αστυνομία να αναμένει τη λήψη της κατάθεσης του θύματος, για να μπορέσει να συλλέξει στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 22:30 το Σάββατο, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στην οδό Γρίβα Διγενή και στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στον χώρο εντοπίστηκε 21χρονος, που έφερε τραύματα στο στήθος και σε άλλα μέρη του σώματος του και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού έφερε σοβαρό τραύμα στο στήθος και λιγότερο σοβαρά τραύματα στον βραχίονα και το κεφάλι, που προκλήθηκαν από μαχαίρι.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές 22χρονος φίλος του θύματος, ενώ περπατούσαν μαζί στον δρόμο, άγνωστο πρόσωπο τους επιτέθηκε αναίτια, κρατώντας μαχαίρι, με αποτέλεσμα οι δυο να τραπούν φυγή. Ωστόσο ο δράστης κατάφερε να σταματήσει τον 21χρονο και να τον τραυματίσει με το μαχαίρι, πριν εξαφανιστεί.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top