ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδόθηκε ο 21χρονος που καταζητείτο για τον φόνο Καλογερόπουλου

Παραδόθηκε ο 21χρονος που καταζητείτο για τον φόνο Καλογερόπουλου

Παραδόθηκε 21χρονος που καταζητείτο σε σχέση με την υπόθεση του φόνου του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρουσιάστηκε πριν από λίγο στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου και συνελήφθη. 

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, μαρτυρίες και τεκμήρια που έχει στην κατοχή της η αστυνομία για τον 21χρονο καταζητούμενο, δημιουργούν «εύλογη υπόνοια ότι ενδεχομένως να πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα».

Υπενθυμίζεται υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε σήμερα (10/11) το μεσημέρι ο τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση του φόνου του Θανάση Καλογερόπουλου στη Λεμεσό. Κατά την προσαγωγή και την αναχώρησή του από το δικαστήριο ο ύποπτος προπηλακίστηκε από φίλους και συγγενείς του θύματος.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ο 22 ετών συλληφθείς είναι ύποπτος για συνομωσία προς διάπραξη φόνου, φόνο εκ προμελέτης, κατοχή και μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών καθώς και για κλοπή και εμπρησμό αυτοκινήτου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών.

Ο φόνος του Αθανάσιου Καλογερόπουλου διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ. της 30ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καφεστιατορίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top