ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Συναντήθηκε με αλ Σίσι στο Κάιρο και έφυγε για Ιορδανία

ΠτΔ: Συναντήθηκε με αλ Σίσι στο Κάιρο και έφυγε για Ιορδανία

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 9.15πμ η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Κάιρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε νωρίς το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έτυχε υποδοχής από τον Αιγύπτιο ομόλογό του, με τον οποίον παρακάθισε σε συνάντηση.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του μεταβαίνουν τώρα στην Ιορδανία, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Βασιλιά Αμπντάλλα Β’, στο Παλάτι, στο Αμμάν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Η νυχτερινή ζωή και η διασκέδαση, είναι δύο παράγοντες οι οποίοι χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα τη νεανική ηλικία. Η δυνατή μουσική, ο χορός, το ποτό, η καλή παρέα και το ξενύχτι, κάνουν τον καθένα να νιώσει μια ιδιαίτερη μορφή ελευθερίας την οποία απλόχερα, προσφέρει η νύχτα. Φυσικά, πολλές φορές ο υπερβολικός ενθουσιασμός, οι καταστάσεις, ή ακόμα και η ανάγκη να ζήσει κανείς τη στιγμή στο έπακρο, μπορεί να τον κάνει να χάσει το όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top