ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο πόλεμος και οι... πειρασμοί: «Ο Μητσοτάκης κέρδισε για δεύτερη φορά για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων» - Δείτε βίντεο

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο πόλεμος και οι... πειρασμοί: «Ο Μητσοτάκης κέρδισε για δεύτερη φορά για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων» - Δείτε βίντεο

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, τα έβαλε τώρα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε ένα νέο παραλήρημα, υποστηρίζοντας ότι... εκτελούν σχέδιο του σατανισμού με τις τοποθετήσεις τους για τους ομοφυλόφιλους.

Σε ομιλία του στις 27 Δεκεμβρίου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξεκάθαρα έγινε κυβέρνηση για δεύτερη φορά για να περάσει δύο νομοσχέδια». Το ένα όπως είπε είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το άλλο η ηλεκτρονική ταυτότητα.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η Βουλή η οποία «φέρεται να ψηφίζει κατά πλειοψηφία τα δύο νομοσχέδια», αλλά ούτε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, για την δήλωσή του ότι δεν τον ενοχλεί η συμβίωση των ομοφυλοφίλων. Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο Ιερώνυμος θα μπορούσε να φτιάξει την δήλωση του, αν έλεγε «είμαι γέρος και δεν τα είπα καλά». Αλλά, το άφησε να αιωρείται, όπως ισχυρίστηκε ο Μόρφου Νεόφυτος.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως «ευτυχώς που άφησε τη Μεγαλόνησο στο έλεος του Θεού» λέγοντας ότι «το 1974 η Κύπρος κείται μακράν και έτσι ''δόξα σοι ο Θεός'' περάσαμε 50 χρόνια σκλαβιάς με τους Τούρκους δίπλα μας, γιατί έχουμε τους Αγίους».

Αναφέρθηκε επίσης στο αγαπημένο του θέμα, που είναι ο μεγάλος πόλεμος, τον οποίο ισχυρίζεται πως προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος. Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, πέντε Άγιοι, μας έχουν πει πως πρέπει να γίνει πόλεμος και ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρθηκε και στην ομοφυλοφιλία λέγοντας πως πρόκειται για όρο του πατέρα της ψυχανάλυσης του Φρόιντ ο οποίος «ήταν μέγα Σιωνιστής Εβραίος, όπως ήταν και ο Μαρξ των κομμουνιστών Εβραιογερμανός, όπως και ο Λένιν και ο Κίσσινγκερ που μας έκαψε και μας καβούρδισε». Κατά τον Μητροπολίτη, το ότι ήταν «Σιωνιστές Εβραίοι» κάτι λέει.

Υποστήριξε πως η «παρά φύση συνουσία» εντός του γάμου «κανονίζεται πιο αυστηρά», από το σεξ μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών, γιατί προσβάλλεται και το μυστήριο του γάμου.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του εδώ.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top