ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χαρτσιώτης είχε την ευκαιρία για μια πρώτη συνάντηση με την Ηγεσία, Αξιωματικούς και άλλα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ έτυχε ενημέρωσης σχετικά με τα καθήκοντα και το έργο που επιτελείται στην επαρχία Λάρνακας.

Η σημερινή επίσκεψη του Υπουργού στην ΑΔΕ Λάρνακας, δίνει συνέχεια στη σειρά επισκέψεων γνωριμίας και ενημέρωσης του στις διάφορες Υπηρεσίες, Μονάδες, και Τμήματα της Αστυνομίας.

«Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που ειδικά στη Λάρνακα τα αποτελέσματα της επαρχίας με βρίσκουν ικανοποιημένο, παρά το ότι μπορούν να γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έτυχα μιας εξαιρετικής παρουσίασης από την ΑΔΕ Λάρνακας και τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή, έχουμε συζητήσει τα προβλήματα, τα φλέγοντα θέματα της επαρχίας, κάποια από τα οποία είναι και προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Δύναμη και σαν πολιτεία θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο με τα μέσα που διαθέτουμε, αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα με άλλες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα επέλθουν», δήλωσε ο Υπουργός. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top