LIKE ONLINE

Αυτός είναι ο λόγος αστυνομικοί αγγίζουν πάντα το πίσω μέρος των αυτοκινήτων που σταματάνε για έλεγχο - Δείτε βίντεο

Αυτός είναι ο λόγος αστυνομικοί αγγίζουν πάντα το πίσω μέρος των αυτοκινήτων που σταματάνε για έλεγχο - Δείτε βίντεο

Ελπίζουμε ότι ο αστυνομικός έλεγχος στο αμάξι σας είναι κάτι που έχετε δει μόνο στις ταινίες και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να το ζήσετε στην πραγματική ζωή.

Αλλά αν έχετε παρακολουθήσει αρκετές ταινίες, θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν ένας αστυνομικός σταματάει κάποιον για έλεγχο, αγγίζει για λίγο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου πριν πλησιάσει το παράθυρο στην πλευρά του οδηγού.

Αποδεικνύεται όμως ότι υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Πηγαίνοντας στο TikTok, ο χρήστης @mr.alexaa μοιράστηκε ένα viral βίντεο με ένα σωρό αστυνομικούς που φαίνονται να αγγίζουν το πίσω μέρος του οχήματος.

Και σύμφωνα με τους «ειδικούς» στα σχόλια, πιστεύουν ότι αυτό γίνεται για να υπάρχουν τα αποτυπώματα του αστυνομικού στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

 Ο τροχονόμος Steve Montiero αποκάλυψε τι ισχύει σε συνέντευξή που έδωσε του στο News 6.

Ο ίδιος δήλωσε: «Όταν οι αξιωματικοί της τροχαίας διενεργούν έναν έλεγχο, υπάρχουν πολλές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, όχι μόνο για την ασφάλεια του παραβάτη, αλλά και για την ασφάλεια του εν λόγω αξιωματικού. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι η απόδειξη ότι ο αστυνομικός έκανε τον έλεγχο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οπότε όταν οι αστυνομικοί πλησιάζουν ένα όχημα, αγγίζουν πάντα το πίσω μέρος του».

Ο Montiero συνέχισε: «Ο πρώτος λόγος είναι να βεβαιωθείτε ότι το πορτμπαγκάζ είναι κλειστό. Το άγγιγμα στο πίσω μέρος του οχήματος βάζει τα δακτυλικά αποτυπώματα του αστυνομικού σε αυτό το αυτοκίνητο, δείχνοντας ότι ήταν εκεί μαζί του, σε περίπτωση που ο οδηγός αποφασίσει να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος ή αν κάτι συμβεί στον εν λόγω αστυνομικό».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top