ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ: Στέλνουν οπτικοακουστικό υλικό στις Αρχές οι δικηγόροι των μοναχών - Καταγγέλει σωματική βία ο ένας

Σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ: Στέλνουν οπτικοακουστικό υλικό στις Αρχές οι δικηγόροι των μοναχών - Καταγγέλει σωματική βία ο ένας

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα (11/3) οι δικηγόροι των δύο μοναχών, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Οπως αναφέρουν οι δικηγόροι στην ανακοίνωση, θα αποστείλουν στις Αρχές «το μαρτυρικό υλικό, περιλαμβάνοντας και οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται στην κατοχή τους καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο και τεκμήριο που κατέχεται από τους αυτόπτες ανεξάρτητους μάρτυρες».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Οι δικηγόροι των δύο Ιερέων ενημερώνουν διά της παρούσας πως κατόπιν επικοινωνίας με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές έχουν αναλάβει την διερεύνηση των καταγγελιών των μοναχών, καθώς και του Γέροντα Νεκτάριου και του Αρχιμανδρίτη Πορφύριου. Επίσης οι δικηγόροι των καταγγελθέντων παραπονούμενων θα αποστείλουν το μαρτυρικό υλικό, περιλαμβάνοντας και οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται στην κατοχή τους καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο και τεκμήριο που κατέχεται από τους αυτόπτες ανεξάρτητους μάρτυρες.

Περαιτέρω, ένας εκ των παραπονούμενων πατέρων, έχει καταγγείλει πως πέραν από την απαγωγή και την παράνομη κράτηση του από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, ασκήθηκε εναντίον του σωματική βία.

Ανδριάνα Κλαϊδη

Νικόλαος Κουλούρης

TTC TEMPLE COURT CHAMBERS»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

Απίστευτη απάτη - 58χρονος πείστηκε να επενδύσει σε εταιρεία που θα έμπαινε σε χρηματιστήριο – Το ποσό που «έκανε φτερά»

Καιρός: «Τα ‘χει παίξει» - Καλημέρα με λιακάδα, καλό μεσημεράκι με νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Φοιτητική Χορηγία: Σταδιακή η καταβολή – Ποιες αιτήσεις εξετάζονται τώρα – Όλες οι πληροφορίες

Ηλίας Γκότσης: Δεν μου λείπει η τηλεόραση – Ξέρω ότι θα πάω απλά να κάνω τη «γλάστρα»



Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top