ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκάθαρη η Αννίτα: «Kαμία σχέση ο ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ και καμία πολιτική ταύτιση»

Ξεκάθαρη η Αννίτα: «Kαμία σχέση ο ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ και καμία πολιτική ταύτιση»

Δεν υπάρχει καμία πολιτική ταύτιση με το ΕΛΑΜ, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ερωτηθείσα τη Δευτέρα αν υπάρχουν θέσεις του ΔΗΣΥ που έχουν απήχηση στο ΕΛΑΜ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο δηλώσεών της μετά την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία, η κ. Δημητρίου σχολίασε, με αφορμή την προσχώρηση του Μάριου Πελεκάνου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, ότι ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

Σε ερώτηση ποια είναι η κατάσταση στον ΔΗΣΥ μετά την αποχώρηση του τέως Αντιπροέδρου του κόμματος και τη συμπερίληψή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, η κ. Δημητρίου είπε ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

«Και ο κόσμος», είπε, «έχει κρίση και ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρόλες τις δυσκολίες εδράζεται σε αρχές και αξίες που θα τον προστατεύσουν και θα τον βοηθήσουν για να παραμείνει πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου και αυτό γιατί ο τόπος χρειάζεται έναν δυνατό ΔΗΣΥ για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που υπάρχουν».

Απαντώντας σε ερώτηση αν θέσεις του ΔΗΣΥ έχουν απήχηση και στο ΕΛΑΜ, η κ. Δημητρίου είπε ότι οι διαφορές είναι πολιτικές και όχι προσωπικές.

«Και καμία σχέση έχει ο ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ και καμία πολιτική ταύτιση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top