ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Δικαιοσύνης: «Το νόημα των εθνικών επετείων να φωτίζει τον αγώνα μας»

 Υπ. Δικαιοσύνης: «Το νόημα των εθνικών επετείων να φωτίζει τον αγώνα μας»

Σήμερα γιορτάζουμε «δυο τεράστιες εθνικές επετείους», είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χατσιώτης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το νόημα τους θα μας φωτίζει για να φτάσουμε στην ελευθερία και δικαίωση της Κύπρου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους εορτασμούς στη Λεμεσό για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, είπε σε δήλωσή του πως σήμερα είναι «μια μέρα μνήμης, τιμής, δόξας αλλά και περισυλλογής».

«Δυο τεράστιες εθνικές επέτειοι - μια εθνική γιορτή και μια θρησκευτική γιορτή - με τεράστιες σημασίες. Το νόημα τους να μας φωτίζει για να φτάσουμε, επιτέλους, στην ελευθερία και στη δικαίωση αυτού του τόπου», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο λαμβάνονται αυξημένα μέτρα, μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στη Μόσχα, ο Μάριος Χαρτσιώτης απάντησε πως ο ίδιος θα ήθελε να περιοριστεί στο νόημα των σημερινών εθνικών επετείων και δεν προέβη σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στην Πανηγυρική Δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, ενώ ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων, στην ομώνυμη πλατεία. Στις 11:45, δέχθηκε το χαιρετισμό της παρέλασης, επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Οι σημερινές εκδηλώσεις της Λεμεσού, για την εθνική επέτειο, ολοκληρώνονται στις 17:00, με υποστολή της σημαίας στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, και λαμπαδηφορία από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top