ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX

Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX

Το D-MAX BEV (battery electric vehicle) θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2025, ακολουθούμενη από την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η Isuzu Motors ανακοίνωσε την αποκάλυψη του πρώτου ηλεκτρικού D-MAX στο κοινό στην 45η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ τον Μάρτιο. Το D-MAX BEV ενός τόνου έχει αναπτυχθεί για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων διατηρώντας παράλληλα τις σκληρές επιδόσεις που αναμένονται από τα pick-up trucks. Το 4WD πλήρους απασχόλησης σύστημα με πρόσφατα εξελιγμένους e-Axles (ηλεκτρονικούς άξονες) μπροστά και πίσω προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε ανώμαλους δρόμους και μια αίσθηση γραμμικής επιτάχυνσης χαρακτηριστική των BEV – όλα αυτά ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο και τους κραδασμούς. Επιπλέον, η υψηλή ικανότητα ρυμούλκησης εξασφαλίζεται με την υιοθέτηση ηλεκτρικών κινητήρων υψηλής ισχύος μαζί με ένα στιβαρό πλαίσιο και σχεδίαση αμαξώματος, που επιτρέπει στο D-MAX BEV να αποδίδει εξίσου καλά σε σύγκριση με υπάρχοντα μοντέλα diesel. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν pick-up trucks για διάφορες εφαρμογές, το D-MAX BEV προσφέρει μια εναλλακτική πηγή ενέργειας.

Ξεκινώντας από επιλεγμένες αγορές της Βόρειας Ευρώπης όπως η Νορβηγία το 2025, το D-MAX BEV θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και άλλες χώρες με βάση τις ανάγκες κάθε αγοράς και την ωριμότητα της υποδομής φορτιστών EV. Ο Όμιλος Isuzu έχει δεσμευτεί για την υλοποίηση ενός κόσμου ουδέτερου σε άνθρακα (carbon-neutral), προσπαθώντας να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μέσα από την ανάπτυξη οχημάτων ουδέτερων σε άνθρακα.

Τα Isuzu εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την Loutsios Group, www.isuzu.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top