ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοττίδη: Άνδρας κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση – Νέα περίπτωση σε οργανισμό

Λοττίδη: Άνδρας κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση – Νέα περίπτωση σε οργανισμό

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε οργανισμό ενώπιον της Επιτρόπου Διοικήσεως και προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Μαρίας Λοττίδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» η κυρία Λοττίδη ανέφερε ότι «υπάρχει τέταρτη καταγγελία η οποία όμως δεν ήρθε στο γραφείο μου. Έχω ενημερωθεί από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) ότι υπήρξε και τέταρτη καταγγελία εναντίων του ίδιου προσώπου, η οποία εξετάζεται στα πλαίσια της πειθαρχικής δίωξης του συγκεκριμένου προσώπου στα πλαίσια των άλλων τριών καταγγελιών. Οπότε αναμένουμε την τελική κατάληξη και από όσο γνωρίζουμε εξετάζονται και οι τέσσερις αυτή την στιγμή».

«Ο καταγγελλόμενος συνεχίζει να τηλεργάζεται, προφανώς και δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Νομίζω από την στιγμή που δεν μπορεί τώρα να επηρεάσει οποιανδήποτε μαρτυρία δεν χρειαζόταν να τεθεί σε διαθεσιμότητα, θα ήταν λίγο δυσανάλογο μέτρο αυτή την στιγμή. Όμως το γεγονός ότι εξετάζονται οι καταγγελίες και «έχει μπει το νερό στο αυλάκι» σχετικά με την πειθαρχική διαδικασία μας βάζει και εμάς σε θέσει αναμονής και αναμένουμε το αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά τις καταγγελίες και τα παράπονα εξήγησε ότι «τα πρώτα τρία ήρθαν στο γραφείο μας αλλά η τέταρτη δεν έχει έρθει. Κάποια από αυτα είχαν υποβληθεί και στη διεύθυνση του ΣΥΛ, η οποία έκρινε ότι θα έπρεπε να υπάρχει και η δική μας εμπλοκή στο ζήτημα για να έχουμε ένα τελικό αποτέλεσμα»

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «αντιλαμβάνεστε πώς με το ζήτημα αυτό και τη δημοσιότητα που έλαβε, έχουμε και άλλα παράπονα και μάλιστα το ένα είναι από άνδρα»

«Η αλήθεια είναι ότι εξετάζουμε δυο άλλες καταγγελίες που αφορούν παρενόχληση, από συγκεκριμένο οργανισμό», κατέληξε

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top