ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στελέχη του ΕΛΑΜ προβαίνουν για άλλη μια φορά σε fake news» – «Επίθεση» ΔΗΣΥ με… καρφιά και βίντεο στο Instagram

«Στελέχη του ΕΛΑΜ προβαίνουν για άλλη μια φορά σε fake news» – «Επίθεση» ΔΗΣΥ με… καρφιά και βίντεο στο Instagram

Σε καταγγελία για πόλεμο με… fake news εις βάρος του από το ΕΛΑΜ προέβη ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, ο ΔΗΣΥ μέσω της Φωτεινής Τσιρίδου ξεκαθαρίζει τις θέσεις του σε καίρια θέματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στην προπαγάνδα του ΕΛΑΜ απαντάμε με αλήθειες».

Ανάμεσα σε άλλα η κα. Τσιρίδου αναφέρει «στο Κυπριακό θέλουμε όντως λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που δεν είναι η θέση της Τουρκίας, όπως ανιστόρητα αναφέρει το ΕΛΑΜ, αλλά η διαχρονική θέση της πλευράς μας, λύση που όλοι οι Κύπριοι Πρόεδροι προσπάθησαν να φέρουν. Εμείς προτείνουμε λύση που εξασφαλίζει την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού στις εστίες του. Αυτοί τι προτείνουν;», διερωτάται.

Σε ο,τι αφορά το μεταναστευτικό σημειώνει ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός «δεν πολιτεύεται με ευχολόγια και με μισαλλόδοξες και ακραίες συμπεριφορές όπως κάνει το ΕΛΑΜ. Ο ΔΗΣΥ είναι η μόνη πολιτική δύναμη με απτές προτάσεις όπως την αλλαγή του ευνοϊκού καθεστώτος περιοχών της Συρίας για μείωση των μεταναστευτικών ροών και με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνδράμει στις προσπάθειες μας και υπάρχουν πλέον συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα που τα βιώνουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες. Μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που το ΕΛΑΜ δεν πιστεύει και θέλει να διαλύσει από μέσα. Θα τους αφήσουμε;. Όταν μιλά το ΕΛΑΜ για θέματα οικονομίας ας διερωτηθεί γιατί συμπορεύτηκε με ΑΚΕΛ στην οριζόντια προσέγγιση για εκποιήσεις και ψήφισαν μαζί και μετά να μας κάνουν και μαθήματα οικονομίας; σίγουρα εμείς αποδείξαμε αν μπορούμε οικονομικά να προστατεύσουμε τους πολίτες και την χώρα μας».

Τέλος, η κα. Φωτεινή Τσιρίδου είπε πώς, «όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα απαντάμε ναι: Ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η μισαλλοδοξία και ο περιορισμός της ελευθερίας της άποψης δεν αρμόζει ούτε στον Δημοκρατικό Συναγερμό διαχρονικά ούτε στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Ελληνικός πολιτισμός και η Δημοκρατία που γεννήθηκε μέσα από τον Ελληνισμό ήταν πάντα αποδεκτική στους αδύνατους και πάντα περιόριζε τις ακραίες φωνές».

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top