ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Cablenet σπάζει το φράγμα του 10% μεριδίου αγοράς σε συνδρομητές συμβολαίου Κινητής Τηλεφωνίας και ανεβαίνει στην 3η θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΡΗΕΤ.

Η Cablenet σπάζει το φράγμα του 10% μεριδίου αγοράς σε συνδρομητές συμβολαίου Κινητής Τηλεφωνίας και ανεβαίνει στην 3η θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΡΗΕΤ.

Σε απόλυτη συνάρτηση με τα οικονομικά αποτελέσματα της Cablenet για το 2023, ήταν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Γραφείο Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ), για την αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών μέχρι το τέλος του 2023.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Cablenet κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αγορά της Κινητής Τηλεφωνίας, με εξαιρετικές προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Μέσα σε 2.5 χρόνια από το επίσημο λανσάρισμα ως πλήρης παροχος στην Κινητή Τηλεφωνία, η Cablenet κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 10% μεριδίου αγοράς συνδρομών συμβολαίου και να ανέβει στην 3η θέση, ενώ στην Καρτοκινητή υπηρεσία, αποτέλεσε την εταιρεία με την μεγαλύτερη αύξηση συνδέσεων το 2023.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα συμβολαίων Κινητής, η Cablenet ξεπέρασε τους 100,000 συνδρομητές, γεγονός που την τοποθετεί ως 3η στην κατάταξη παρόχων Κινητής Τηλεφωνίας. Η Εταιρεία κατέχει σήμερα το 10.1% της αγοράς συνδρομών συμβολαίου στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά συνδρομητών συμβολαίου κατά το 2023, αυξήθηκε κατά 53,750 συνδρομές, εκ των οποίων το 51% επίλεξε την Cablenet ως τον τηλεπικοινωνιακό του πάροχο.

Στην Καρτοκινητή υπηρεσία, η Cablenet ήταν η εταιρεία Τηλεπικοινωνιών που κατά τα έτη 2022-2023, σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση 4.9% στο μερίδιο αγοράς της, κατέχοντας σήμερα το 9.3% της αγοράς. Το ποσοστό αύξησης των νέων συνδέσεων που σημειώθηκε, ήταν 106% σε σχέση με το 2022.

Ο Chief Commercial Officer της Cablenet, κ. Πάμπος Μωυσέως δήλωσε: «Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, αποδεικνύουν την αφοσίωση της Cablenet στον στόχο της και την επιμονή της στην επίτευξη του στόχου της: να γίνει η Cablenet εταιρεία προτίμησης για το κοινό, τόσο για τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες της, αλλά και για την άψογη εξυπηρέτησή της. Μας τιμά η εμπιστοσύνη των συνδρομητών μας και μας πεισμώνει για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top