ΠΑΡΑ-THEMA

Ο καθαιρεμένος Πάτερ που θέλει να γίνει Κοινοτάρχης Παχυάμμου

Ο καθαιρεμένος Πάτερ που θέλει να γίνει Κοινοτάρχης Παχυάμμου

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Παχυάμμου ανακοίνωσε ο Παπανικόλας Χρίστου.

Όπως ανέφεραν πηγές από την Μητρόπολη Πάφου στο ThemaOnline, το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν ο ιερέας του χωριού αλλά, όπως λέχθηκε, έχει καθαιρεθεί εδώ και αρκετό διάστημα κι έτσι δεν εμπίπτει κάποιο ζήτημα από τους κανόνες της εκκλησίας για να διεκδικήσει οποιοδήποτε αξίωμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τους εκκλησιαστικούς κανόνες, οποιοσδήποτε ιερωμένος δεν μπορεί να διεκδικήσει οποιοδήποτε κοσμικό αξίωμα.

Αυτούσια η εξαγγελία:

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,

Μετά από προσεκτική σκέψη και βαθύ προβληματισμό, έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Παχυάμμου στις επερχόμενες κοινοτικές εκλογές. Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία της αγαπημένης μας κοινότητας.

Η υποψηφιότητά μου είναι ανεξάρτητη και βασίζεται στην πολυετή επαγγελματική μου πορεία ως ιερέας και ως ενεργό μέλος και πρόεδρος συνδέσμων και ομάδων. Αυτές οι εμπειρίες μου με έχουν εφοδιάσει με σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στους τομείς της διοίκησης, του προγραμματισμού, της οργάνωσης και του συντονισμού, στοιχεία που είναι ουσιώδη για την επιτυχή διαχείριση της θέσης του προέδρου.

Επιπλέον, η εμπλοκή μου τα τελευταία 30 χρόνια στην πραγματοποίηση αρκετών δράσεων και την προώθηση σημαντικών έργων ανάπτυξης και υποδομής στην κοινότητά μας, με κάνουν να πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω θετικά και αποτελεσματικά στην πρόοδο και την ανάπτυξή της.

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να έχω την ευκαιρία να υπηρετήσω την κοινότητά μας και να συνεργαστώ μαζί σας για το κοινό μας καλό. Ελπίζω να με υποστηρίξετε στην προσπάθειά μου και να με εκλέξετε για την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Παχυάμμου.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Παπα Νικόλαος Χριστου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top