ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Μαυρογιάννης στο Podcast του «T»: «Ήξερα ποιος είναι ο Ν. Χριστοδουλίδης και την ανεπάρκειά του» - Το ΑΚΕΛ και το «λάθος» Αναστασιάδη

Α. Μαυρογιάννης στο Podcast του «T»: «Ήξερα ποιος είναι ο Ν. Χριστοδουλίδης και την ανεπάρκειά του» - Το ΑΚΕΛ και το «λάθος» Αναστασιάδη

Έναν χρόνο μετα τις προεδρικές εκλογές ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο Podcast του ThemaOnline και την Έλενα Γεωργίου για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, απαντά στο ποια είναι σήμερα η σχέση του με το ΑΚΕΛ, τα μηνύματα που λαμβάνει από τους πολίτες και τί είναι αυτό που τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Δίνει παράλληλα την άποψή του για τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τονίζει το μεγαλύτερο λάθος του Νίκου Αναστασιάδη. Μάθετε τι αποκαλύπτει σε σχέση με την πρόσφατη πρόταση Γκουτέρες.

«Δεν υπέγραψα κανένα έγγραφο με το ΑΚΕΛ»

Οι συγκλίσεις με το ΑΚΕΛ είχαν να κάνουν με το όραμα για τον τόπο μας. Δεν μπήκαν ποτέ σε παζάρια και είναι προς τιμήν τους. Πίστεψαν ότι η υποψηφιότητά μου, μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα στον τόπο.

«Ήξερα ποιος είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης»

Ίσως ένας από τους κύριους λόγους που δέχτηκα να είμαι υποψήφιος είναι γιατί ήξερα ποιος είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης και την ανεπάρκειά του. Λυπάμαι που το λέω. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

«Ο Νίκος Αναστασιάδης κακώς έκανε λόγο για δύο κράτη»

Ο Νίκος Αναστασιάδης κακώς στις 5/7 του 2017 συνάντησε τον κ. Τσαβούσογλου και του μίλησε για δύο κράτη. Πολύ κακώς, λαμβάνοντας υπόψη ότι την επομένη θα ερχόταν στο Κραν Μοντανά ο ΓΓ των ΗΕ.

Αυτή είναι η περίφημη πρόταση Γκουτέρες στον ΠτΔ

Ο ΓΓ των ΗΕ όταν συνάντησε τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, του είπε ότι τα περιθώρια δεν είναι μεγάλα, αλλά «αν συμφωνείτε και εσείς και ο Τατάρ, ευχαρίστως να οργανώσω μία τριμερή συνάντηση».

Δείτε το podcast εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top