LIKE ONLINE

Το πιο περίεργο μπαρ στον κόσμο: Οι αρχαϊκές γραφές και τα κεφάλια μωρών που βρίσκονται στους τοίχους - Δείτε βίντεο

Το πιο περίεργο μπαρ στον κόσμο: Οι αρχαϊκές γραφές και τα κεφάλια μωρών που βρίσκονται στους τοίχους - Δείτε βίντεο

Οι φωτογραφίες του μπαρ αποκαλύπτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από εφιάλτη επιστημονικής φαντασίας, με κεφάλια μωρών τοποθετημένα στους τοίχους και αρχαϊκές γραφές σε αντιπαράθεση με εξωγήινες εικόνες.

Μέσα στους τοίχους ενός ελβετικού πύργου 400 ετών βρίσκεται ένα μπαρ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, ένα μέρος όπου η πραγματικότητα θολώνει με τη φαντασία και η απόκοσμη γοητεία του αγνώστου προσκαλεί όσους τολμούν να εισέλθουν.

Εμπνευσμένο από τη μακάβρια φαντασία του καλλιτέχνη H.R. Giger, το μπαρ μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα βασίλειο όπου εξωγήινοι σκελετοί και γλυπτά κοσμούν τους τοίχους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι εξίσου μαγευτική και ανησυχητική. Από τη στιγμή που κάποιος πατάει το πόδι του στο εσωτερικό, τυλίγεται σε έναν κόσμο όπου η γραμμή μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και πραγματικότητας γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτη.

Οι φωτογραφίες του μπαρ αποκαλύπτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από εφιάλτη επιστημονικής φαντασίας, με κεφάλια μωρών τοποθετημένα στους τοίχους και αρχαϊκές γραφές σε αντιπαράθεση με εξωγήινες εικόνες. Το ταβάνι, στολισμένο με τα σκελετικά υπολείμματα ενός εξωγήινου πλάσματος, ρίχνει μια απόκοσμη λάμψη στο χώρο, ενώ τα περίπλοκα μοτίβα και σχήματα του δαπέδου ενισχύουν το αποπροσανατολιστικό αποτέλεσμα.

Κάθε πτυχή του μπαρ είναι σχολαστικά σχεδιασμένη ώστε να προκαλεί μια αίσθηση δέους και θαυμασμού, από τις γιγάντιες καρέκλες του μπαρ με τον νωτιαίο μυελό μέχρι τα τραπέζια και τα εξαρτήματα που έχουν διαμορφωθεί με τη μορφή του σκελετού ενός εξωγήινου. Ακόμη και τα σταντ μοιάζουν εντυπωσιακά με τα νύχια ενός απόκοσμου πλάσματος, αποτελώντας μια συνεχή υπενθύμιση του εξωγήινου θέματος του μπαρ.

Για τους τουρίστες που ταξιδεύουν στη μεσαιωνική περιοχή του St Germain της Ελβετίας, το μουσείο και μπαρ προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία που είναι εξίσου ενδιαφέρουσα και ανησυχητική. Είτε είστε φανατικοί οπαδοί της σειράς Alien είτε απλά περίεργοι να εξερευνήσετε το άγνωστο, αυτό το αινιγματικό μπαρ υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στα βάθη της φαντασίας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top