LIKE ONLINE

Ταξίδι με αεροπλάνο: Το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις, σύμφωνα με αεροσυνοδό

Ταξίδι με αεροπλάνο: Το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις, σύμφωνα με αεροσυνοδό

Τι να μην κάνεις ποτέ σε μία πτήση, για να μην εκνευρίσεις τους συνεπιβάτες σου.

Τα ταξίδια με αεροπλάνο δεν είναι εύκολα -όχι εξαιτίας κάποιας φοβίας που ενδεχομένως έχεις, αλλά επειδή σε ταλαιπωρούν. Κάθεσαι για ώρες στην ίδια θέση, οι τουαλέτες είναι σπάνια σε καλή κατάσταση και, με κάποιον μαγικό τρόπο, ποτέ δεν έχεις κατεβάσει αρκετές ταινίες ή επεισόδια για όλη τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης, σχεδόν πάντα θα υπάρχει ένας συνεπιβάτης που θα σε ενοχλεί.

Ο συνεπιβάτης αυτός δεν θα ενοχλεί μόνο εσένα, αλλά όλους σας. Οι αεροσυνοδοί ίσως επέμβουν, αν γίνει προσβλητικός, αλλά το πιθανότερο είναι απλώς να μην αφήνει κανέναν σε ησυχία και να πρέπει να τον υπομείνετε όλοι.

Αεροσυνοδοί μίλησαν στο Business Insider και έδωσαν tips για όσα καλό είναι να μην κάνουμε ποτέ, σε μία πτήση. Και είπαν το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε, για να μη γίνουμε εμείς ο παραπάνω επιβάτης.

«Mην πηγαίνεις πίσω την πλάτη του καθίσματος σου», είπαν. Και είχαν δίκιο. Εντάξει, μπορεί να μη βολεύεσαι να καθίσεις σαν ορθή γωνία για ώρες, όμως σκέψου πώς θα αισθάνεται ο άνθρωπος που κάθεται πίσω σου. Είστε όλοι σε μία περίεργη κατάσταση, οπότε δεν χρειάζεται να την κάνεις χειρότερη. Και σε καμία περίπτωση, μην κλωτσά τον μπροστινό μέχρι να βρεις το τέλειο σημείο για να απλώσεις τα πόδια σου. Σεβάσου τους, όπως ακριβώς θέλεις να σεβαστούν κι εσένα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top