LIKE ONLINE

Η γοητεία είναι το φυσικό ταλέντο σας αν ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια

Η γοητεία είναι το φυσικό ταλέντο σας αν ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια

Κάποια χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να τα περιγράψουμε με ακρίβεια, οπότε καταφεύγουμε σε νεολογισμούς που διαδίδονται στα social media εν ριπή οφθαλμού.

Όπως η λέξη «rizz», που έχει αρχίσει να γίνεται viral στο TikTok και αναφέρεται σε ένα ανεξήγητο, αβίαστο και φαινομενικά αστείρευτο απόθεμα γοητείας, που σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis συναντάμε, κυρίως, στα παρακάτω τρία ζώδια. Είναι το φυσικό ταλέντο τους.

Λέων: Ως ζώδιο της φωτιάς, μαγνητίζει τους γύρω της είτε χορεύει στο κλαμπ φορώντας σέξι ρούχα είτε κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης, σε ένα συνηθισμένο πρωινό, ντυμένη casual. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η γοητεία της φτάνει στο αποκορύφωμά της όταν δεν προσπαθεί καθόλου. Ακόμα και αν μια Λέων δεν βρίσκει τη θέση της στο star system, είναι ένας άνθρωπος γοητευτικός, σίγουρος, ηγετικός, που αποτελεί έμπνευση για τους γύρω του.

Ζυγός: Είναι τόση η γοητεία μιας Ζυγού, που δεν ξέρει πώς να τη διαχειριστεί. Ως ζώδιο του αέρα, υπό την κυριαρχία της Αφροδίτης, ποτέ δεν ξεμένει από ενδιαφέρουσες συζητήσεις και έχει πάντα στο τσεπάκι τις πιο επιτυχημένες ατάκες για φλερτ. Με μια Ζυγό δεν θα αντιμετωπίσουμε ποτέ αμήχανα κενά σιωπής, όχι μόνο χάρη στο επικοινωνιακό ταλέντο αλλά και στη γοητευτική αύρα που αποπνέει.

Σκορπιός: Κουβαλάει μαζί της μια ατμόσφαιρα μυστηρίου που μαγνητίζει αμέσως τους γύρω της. Δεν χρειάζεται να πει τίποτα για να γοητεύσει κάποιον, αρκούν τα βλέμματα και η γλώσσα του σώματος μιας Σκορπιού. Πίσω όμως από τη σκοτεινή γοητεία της, υπάρχει ένα πνευματώδες χιούμορ που θα ανακαλύψει όποιος την πλησιάσει, το οποίο, απλά, προσθέτει στη χαρισματική και ακαταμάχητη προσωπικότητά της.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top