ΔΙΕΘΝΗ

Μάργκο Μάρτιν: Η εντυπωσιακή επικοινωνιολόγος του Τραμπ που ήταν στο πλευρό του στο δικαστήριο

Μάργκο Μάρτιν: Η εντυπωσιακή επικοινωνιολόγος του Τραμπ που ήταν στο πλευρό του στο δικαστήριο

H Μάργκο Μάρτιν, υποδιευθύντρια στο γραφείο επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, εθεάθη εχθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του αφεντικού της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αντιμετωπίζει κατηγορίες περί παραποίησης εγγράφων, με σκοπό την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη σιωπή της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πριν από τις εκλογές του 2016.

Ντυμένη κομψά, η 27χρονη Μάρτιν δεν πέρασε απαρατήρητη στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν. Με το κινητό της τηλέφωνο, ήταν αυτή που τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ να αποχωρεί από τον Πύργο Τραμπ για να μεταβεί στο δικαστήριο του Μανχάταν για την «1η ημέρα της δίκης Μπάιντεν» - όπως η Μάργκο τη «βάφτισε».

Αργότερα εθεάθη να κάθεται στην πίσω σειρά με τον Τζέισον Μίλερ, ανώτερο σύμβουλο του Τραμπ, καθώς ξεκίνησε η επιλογή των ενόρκων για την δίκη.

Παλαιότερα, το αμερικανικό δίκτυο Fox είχε περάσει την Μάργκο Μάρτιν για τη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια.

 

Φορώντας ευμεγέθη γυαλιά, η νεαρή Αμερικανίδα κατάφερε να μπερδέψει τους φωτογράφους αφού γενικά έχει πολλά κοινά με την τέως «πρώτη κυρία». Είναι καστανή με μακριά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα.

Όπως γράφει το αμερικανικό δημοσίευμα της ΝYP, η Μάργκο που μεγάλωσε στην Οκλαχόμα είναι ένα από τα λίγα στελέχη του Τραμπ που παρέμειναν στο πλευρό του μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020. Έχει διατελέσει σύμβουλος στο γραφείο Τύπου του Τραμπ ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.



Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο χρόνος που πέρασε στον Λευκό Οίκο ήταν μία εμπειρία που «χάρισε στη ζωή της αμέτρητες ευκαιρίες και ευτυχία».

Σε σχετική ανάρτηση για την εμπειρία της με τον τέως πρόεδρο έχει ανεβάσει μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια και τον Τραμπ να περπατούν μαζί, σχολιάζει η αμερικανική εφημερίδα.



Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, η νεαρή συνεργατιδα του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικανούς συχνά φωτογραφίζεται στο πλευρό του σε εκδηλώσεις και πάρτι. Η Μάργκο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες που τη δείχνουν στο ιδιωτικό τζετ του τέως προέδρου των ΗΠΑ, σε διάφορα ταξίδια ή αθλητικές εκδηλώσεις.

Δεν διστάζει επίσης να μοιράζεται με τους ακολούθους της κάποιες πιο προσωπικές στιγμές με φίλους, από διακοπές, συναυλίες και επισκέψεις, όπως και με την αδερφή της, που είναι παρουσιάστρια στο πρωινό μαγκαζίνο «NewsNation».


Η Μάργκο αναμένεται να στηρίξει καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης τον Τραμπ.

Σημειώνεται, ότι ο 77χρονος Αμερικανός μεγιστάνας είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που δικάζεται από ποινικό δικαστήριο. Η ακροαματική διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει πολλές εβδομάδες και να περιπλέξει την προσπάθειά του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Φθάνοντας χθες στο Μανχάταν για την ιστορική δίκη του, ανάμεσα σε αυτούς που τον συνόδευαν ήταν λίγοι και εκλεκτοί από τους στενούς του συνεργάτες, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top