LIKE ONLINE

Τι συμβαίνει με τις κόκκινες βαλίτσες στα αεροπλάνα: Το TikTok που έγινε viral δίνει την εξήγηση

Τι συμβαίνει με τις κόκκινες βαλίτσες στα αεροπλάνα: Το TikTok που έγινε viral δίνει την εξήγηση

Αν στο επόμενο ταξίδι σου επιλέξεις κόκκινη βαλίτσα, τότε ίσως θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο στην παραλαβή των αποσκευών.

Πολλά πράγματα σχετικά με τα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια δεν βγάζουν εύκολα νόημα. Ωστόσο, όσο πιο πολύ τα αναλύεις, τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις το γιατί γίνονται. Ένα από τα τελευταία θέματα που απασχολεί τους επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών, λοιπόν, είναι το τι συμβαίνει με τις κόκκινες βαλίτσες στα ταξίδια τους.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral και στο οποίο βλέπουμε έναν εργαζόμενο μιας αεροπορικής εταιρείας να φορτώνει στο κάτω μέρος του αεροπλάνου πρώτα όλες τις κόκκινες βαλίτσες. Ο τίτλος του βίντεο ήταν «ξέρεις γιατί οι κόκκινες σακούλες φορτώνονται πρώτες;» και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς ακολούθησε ένας καταιγισμός από σχόλια χρηστών, που δεν είχαν ιδέα για το συγκεκριμένο φαινόμενο.

@airportlife_ Boeing 737 loading! 💪🏻✈️ #airport #aviation #aircraft #plane #flight ♬ i like the way you kiss me - Artemas

Κάποιες αεροπορικές εταιρείες, λοιπόν, φορτώνουν πρώτα τις κόκκινες αποσκευές επειδή υποτίθεται ότι είναι λιγότερο πιθανό να ξεχαστούν κατά την εκφόρτωση. Σε αυτό υπάρχει λογική καθώς είναι πιο εύκολο για τους εργαζόμενους να παρατηρήσουν τις κόκκινες τσάντες στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Βέβαια, δεν το κάνουν όλες οι αεροπορικές εταιρείες αυτό, αλλά ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουν. Σύμφωνα με μια έκθεση του NPR για το 2023, πάνω από 2 εκατομμύρια βαλίτσες χάνονται κάθε χρόνο από τις αεροπορικές εταιρείες. Το κόκκινο χρώμα ίσως είναι μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, ωστόσο αν μπαίνουν πρώτες αυτές οι αποσκευές, τότε θα χρειάζεται να περιμένουμε και περισσότερο κατά την παραλαβή τους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Iσραηλινό drone έπληξε αυτοκίνητο στον Λίβανο, δύο νεκροί ανάμεσά τους και διοικητής της Χεζμπολάχ - Δείτε βίντεο

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

Προβλήματα στο Instagram - Tι συμβαίνει στην πλατφόρμα



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top