ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε δυο για εμπορία ναρκωτικών στη Λευκωσία

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε δυο για εμπορία ναρκωτικών στη Λευκωσία

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 22 και 62 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έρευνες της ΥΚΑΝ, χθες το απόγευμα, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή Αγίου Δομετίου, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 22χρονο ύποπτο. Στην κατοχή του 22χρονου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων περίπου και προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 22χρονου, όπου τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης 90 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κάνναβης 60 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοικία εντοπίστηκε να βρίσκεται και ο 62χρονος ύποπτος. Στην κατοχή του 62χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, και ένα σπαστήρα με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 22 και 62 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση, με το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία, να διερευνά την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top