LIKE ONLINE

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια για τον φετινό Μάιο

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια για τον φετινό Μάιο

Ο Μάιος θεωρείται ένας από τους πιο θετικούς μήνες, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν από το καλοκαίρι, ο καιρός αλλάζει προς το καλύτερο, η ημέρα μεγαλώνει κι άλλο και η φύση στολίζεται με τα πιο όμορφα άνθη.

Ωστόσο, για ορισμένους ανθρώπους ο φετινός τουλάχιστον Μάιος δεν θα είναι και τόσο ευχάριστος και αυτό γιατί τα άστρα δεν τους ευνοούν πολύ.

Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρετε πως μπροστά σας ανοίγονται δύσκολες ημέρες, οι οποίες, όμως, έχουν πολλά να σας μάθουν.

Ζυγός

Γενικά έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους και αυτό θα σας δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Παρεξηγήσεις και προστριβές δεν θα λείψουν τον Μάιο, ενώ να περιμένετε και συναισθηματικές εμπλοκές. Όλα αυτά επειδή ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιό σας, τον Κριό και όλοι ξέρουμε πόσο επιρρεπής είναι αυτός ο πλανήτης στις εντάσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Εντάσεις στη δουλειά να περιμένετε, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν πολύ αρνητικά για εσάς, αν δεν διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν. Το κλίμα θα γίνει εχθρικό και ανταγωνιστικό, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ευγένεια. Το ίδιο κάντε και στην προσωπική σας ζωή, στην οποία θα πρέπει να πάψετε να αναπολείτε τα καλά που ζήσατε και να εξιδανικεύετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Η απογοήτευση και η κούραση σάς καταβάλλουν, με αποτέλεσμα να φέρεστε αντιεπαγγελματικά και να πρέπει να προσπαθήσετε διπλά για να πετύχετε και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Φιλίες που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια, χαλάνε και οι ιδέες που μέχρι πριν από λίγο καιρό είχατε αλλάζουν. Λίγο μπερδεμένα θα γίνουν τα πράγματα στη διάρκεια του Μαΐου, γι’ αυτό μην υπόσχεστε τίποτα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top