ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Χωρίς οποιονδήποτε τραυματισμό από κροτίδες, ολοκληρώθηκε φέτος ο εορτασμός του Πάσχα, με τις Αρχές να δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένες γι’ αυτό το γεγονός.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Πυροτεχνουργών Αστυνομίας, Οδυσσέας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι, «φέτος ήταν από τις λίγες χρονιές, που δεν έχει δηλωθεί κάποιος τραυματισμός προσώπου από κροτίδα».

Όπως εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, στην περίπτωση τραυματισμού κάποιου προσώπου από κροτίδα, η Αστυνομία ειδοποιείται από το νοσοκομείο, ενώ φέτος ήταν μια από τις σπάνιες χρονιές όπου δεν υπήρξε καταγραφή οποιασδήποτε περίπτωσης, με τον ίδιο να το χαρακτηρίζει ως «ευτύχημα».

«Το να μην υπάρχουν τραυματισμοί για εμάς, είναι κάτι πάρα πολύ θετικό γιατί σημαίνει ότι, οι νέοι λαμβάνουν τα μηνύματα που τους στέλνουμε για την επικινδυνότητα που υπάρχει», τόνισε.

Ως Αστυνομία, συνέχισε, «θεωρούμε ότι η εκστρατεία που προωθήσαμε κατά τη χρήση κροτίδων, ήταν ιδιαίτερα επιτυχής και θα συνεχίσουμε να προειδοποιούμε τον κόσμο να προσέχει».

«Η γενική εικόνα που έχουμε από τη φετινή χρονιά, είναι ότι το φαινόμενο ήταν σε ύφεση και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει να υφίσταται και τις επόμενες χρονιές», είπε καταληκτικά ο κ. Παπαδόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top