ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΔΙΠΕΣ: Σχέδιο εξόφλησης μη εξυπηρετούμενων δανείων με εξασφάλιση πρώτη κατοικία αγοραίας αξίας μέχρι €350.000

ΚΕΔΙΠΕΣ: Σχέδιο εξόφλησης μη εξυπηρετούμενων δανείων με εξασφάλιση πρώτη κατοικία αγοραίας αξίας μέχρι €350.000

Σημαντικό ενδιαφέρον καταγράφεται μεταξύ των δικαιούχων δανειοληπτών για το νέο σχέδιο που εξήγγειλε η ΚΕΔΙΠΕΣ σε συνεργασία με τη διαχειρίστρια εταιρεία του χαρτοφυλακίου της, doValue Cyprus.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο προσφέρει την επιλογή πλήρους εξόφλησης του ενυπόθηκου στεγαστικού δανείου, με την καταβολή μέρους του οφειλόμενου ποσού. Ειδικότερα, το σχέδιο αφορά δανειολήπτες οι οποίοι διατηρούν δάνειο στην ΚΕΔΙΠΕΣ με εξασφάλιση πρώτη κατοικία με αγοραία αξία μέχρι €350.000, το οποίο ήταν μη εξυπηρετούμενο κατά τις 31/12/2023 και παραμένει μη εξυπηρετούμενο.

Με βάση τις πρόνοιες του νέου σχεδίου, οι επιλέξιμοι δανειολήπτες μπορούν να εξοφλήσουν πλήρως τις δανειακές τους υποχρεώσεις με καταβολή ενός ποσού που θα υπολογίζεται με σημαντική ποσοστιαία έκπτωση επί της αγοραίας αξίας της ενυπόθηκης κατοικίας.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους λειτουργούς της doValue Cyprus να βρίσκονται σε επικοινωνία με όσους δανειολήπτες αφορά η προτεινόμενη ρύθμιση, παρέχοντας ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του σχεδίου και την προτεινόμενη πρόταση διακανονισμού της κάθε περίπτωσης. Η διαδικασία διευθέτησης είναι απλή και δίνεται άμεση έγκριση, εφόσον οι δανειολήπτες πληρούν τα κριτήρια του σχεδίου και υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση.

Παράλληλα με το νέο σχέδιο, η doValue συνεχίζει να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις σε όλους τους δανειολήπτες, προτρέποντάς τους να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας για εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τη doValue Cyprus στα πιο κάτω τηλέφωνα:

· Λευκωσία: 22 696766

· Λεμεσός: 22 696902

· Λάρνακα & Αμμόχωστος: 22 696858

· Πάφος: 22 696670.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top