ΠΑΡΑ-THEMA

Υποτονική και άνευρη η προεκλογική εκστρατεία

Υποτονική και άνευρη η προεκλογική εκστρατεία

Ένας μήνας απομένει πριν την κάλπη της 9ης Ιουνίου όπου οι Κύπριοι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν τους εκλεκτούς τους για τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές για την ΤΑ.

Μια διαδικασία που πρώτη φορά γίνεται στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω των διπλών εκλογικών διαδικασιών, αλλά και ύστερα από τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, δεν ακούσαμε τίποτα το σημαντικό από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές ή τους υποψήφιους Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους ή τους υποψήφιους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης.

Στις πόλεις τα προβλήματα είναι τεράστια. Από το κυκλοφοριακό, την έλλειψη χώρων στάθμευσης, την έλλειψη καθαριότητας, τις λιγοστές προσβάσεις σε άτομα με αναπηρίες, στην έλλειψη πρασίνου και πάρκων, την έλλειψη περιβαλλοντικής συνείδησης, όλα αυτά για τα οποία οι υποψήφιοι στην πλειοψηφία τους αγγίζουν με τρόπο, επιδερμικό.

Σαν να μην τους νοιάζει, ειδικά τους νυν τοπικούς άρχοντες που επαναδιεκδικούν την ψήφο των πολιτών και που δεν θέλουν να μπουν στην ουσία των προβλημάτων της περιοχής τους. Γιατί έτσι τους βολεύει.

Μια προεκλογική εκστρατεία ανούσια, όπου υποψήφιοι και ψηφοφόροι αναμένουν απλά, την 10η Ιουνίου.

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top