ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη και αγανάκτηση από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λάρνακας για τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών

Θλίψη και αγανάκτηση από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λάρνακας για τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών

 «Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας», μέσω ανακοίνωσης της,  «εκφράζει τη θλίψη αλλά και την αγανάκτηση των μελών της για τους πρόσφατους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών ΚΑ».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη για εφαρμογή κατάλληλων μέτρων από την πολιτεία, ώστε να αποτρέπεται αποτελεσματικά η είσοδος ατόμων με παραβατική συμπεριφορά στα δημόσια σχολεία με μόνο σκοπό την πρόκληση ζημιών».

Παράλληλα τονίζεται ότι: «Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι τα περιστατικά βανδαλισμών στα σχολεία επηρεάζουν σημαντικά τη ψυχοσύνθεση ιδιαίτερα των παιδιών καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους. Η καταστροφή των δημιουργιών τους αλλά και της περιουσίας του σχολείου τους, προκαλεί στους μαθητές και στις μαθήτριες μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας καθώς και βαθιάς θλίψης».

«Η Ομοσπονδία Δημοτικής Λάρνακας έχει συζητήσει εκτενώς το θέμα και με τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας σε πρόσφατη συνάντηση τους και αποφάσισαν να αποστείλουν κοινή επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας για θέματα στα οποία συμφωνούν και τα δύο μέρη», αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top