LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: Κι εμείς έχουμε βρεθεί εκεί και δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χαμουρηθούμε

Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: Κι εμείς έχουμε βρεθεί εκεί και δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χαμουρηθούμε

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, την ώρα που η εκπρόσωπος του Ισραήλ έδινε συνέντευξη Τύπου.

Λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια φαίνεται να χασμουριέται, στο σημείο εκείνο, ενώ κατεβάζει το κεφάλι της και κάνει πως κοιμάται.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε, με τη Ναταλία Γερμανού να λέει αρχικά: «Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη Τύπου και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής. Με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί και 'γω σε αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου, ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χαμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς, είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι».

Κλείνοντας, τόνισε πως δεν κάνει τη δήλωση αυτή για υπερασπιστεί ή να κατηγορήσει κάποιον. Θέλησε απλώς, να καταθέσει την άποψή της. «Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα αυτό κάπου εδώ», είπε.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τρεισήμισι ώρες διήρκησε η σύσκεψη για το χαλλούμι - «Διαφάνηκε η έλλειψη εμπιστοσύνης»

Τρεισήμισι ώρες διήρκησε η σύσκεψη για το χαλλούμι - «Διαφάνηκε η έλλειψη εμπιστοσύνης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπείες των Συνδέσμου Τυροκόμων, Αγελαδοτρόφων και Αιγοπροβατοτρόφων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top