ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Αποκατάσταση της αλήθειας και όχι δικαίωση χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της θανατικής ανακρίτριας η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

Η Παθολογοανατόμος, Δρ Δήμητρα Καραγιάννη, μέσα από μια τεκμηριωμένη ανάλυση υποστήριξε τη θέση της για στραγγαλισμό και ότι η κάκωση στο υοειδές οστό του Θανάση σημειώθηκε ενώ αυτός βρισκόταν εν ζωή. Ο ρόλος της κ.Καραγιάννης στάθηκε απόλυτα σημαντικός στην απόφαση της θανατικής ανακρίτριας Ντόριας Βαρωσιώτου, η οποία ανακοίνωσε πως ο θάνατος του Θανάση Νικολάου αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η θανατική ανακρίτρια έκανε αποδεκτή, τη θέση της παθολογοανατόμου, Δήμητρας Καραγιάννη και μετά από αυτή την εξέλιξη, η απόφαση του τελικού πορίσματος είναι πως ο Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος τότε εθνοφρουρός Θανάσης Νικόλαου, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα στην Άλασσα στις 29 Σεπτεμβρίου 2005.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ήταν «O καρπός των κόπων μας για 19 ολόκληρα χρόνια. Τη λέξη αυτοχειρία , την δαιμονική σκέψη που έκαναν και την έγραψαν κάτω απλά, δεν ήταν για να καλύψουν το έγκλημα, ήταν για να καλύψουν τους εγκληματίες , τους δολοφόνους, τους ηθικούς αυτουργούς και μετά συνέχιζε το κακό και κάλυπτε ο ένας τον άλλο για να φτάσουμε μέχρι σήμερα. Με όλη αυτή τη συγκάλυψη , αμαύρωσαν το όνομα του παιδιού μου, ένα ηθικό παιδί».

Τόνισε πως η απόφαση δεν αποτελεί δικαίωση για την οικογένεια αλλά «Δεν λέγεται δικαίωση αλλά αποκατάσταση της αλήθειας. Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτών δολοφόνων και ηθικών αυτουργών γιατί πίσω από αυτόν τον φόνο κρύβονται πάρα πολλοί και πολλά».

Όσον αφορά την θανατική ανακρίτρια ανέφερε «Μακάρι να είχαμε και άλλους δικαστές όπως αυτή την κοπέλα, ήταν να επανέλθει το κράτος δικαίου στον τόπο μας, το οποίο το έχουν δολοφονήσει και αυτό μαζί»

Στην εκπομπή μίλησε και ο Σάββας Μάτσας, ποινικός ανακριτής – νομικός, αναφέροντας ότι «Υπήρχαν πέντε αδιάσειστες μαρτυρίες ότι ο Θανάσης στραγγαλίστηκε εν ζωή».

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι θα βρεθούν οι δολοφόνοι ο κ.Μάτσας απάντησε «Είναι δύσκολο μετά από παραλείψεις ή ελλείψεις αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατον. Υπάρχουν πιθανότητες με έντιμη διερεύνησή να προκύψουν στοιχεία τα οποία θα μπορούν να οδηγήσουν κάποιους έστω και ενώπιον της δικαιοσύνης ...έστω και τώρα».

Η κ.Ανδριάνα Νικολάου πρόσθεσε ότι θα πρέπει να «Να γίνει μια έρευνα ποιοι και γιατί δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν και έφτασε η υπόθεση μέχρι εδώ, κουκουλώνοντας και συγκαλύπτοντας ο ένας τον άλλο και μέσω αυτού πρέπει να βρεθούν και οι δολοφόνοι . Οπωσδήποτε γνώριζαν τους δολοφόνους και για αυτό τους συγκάλυψαν».

 Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αβέρωφ για όλα στο «Τ»: Ανοιχτός για τις Προεδρικές του 2028, η αλήθεια (του) για Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη, η Αννίτα και το «Κράτος μαφία»-Σε ποιους ζητάει συγνώμη

Πόσο καιρό παίρνει να εξεταστεί μια αίτηση για Επίδομα Τέκνου; Οι λόγοι απόρριψης και το δικαίωμα ένστασης

Κέντρα αναψυχής: «Καμπανάκι» για μείωση στις εξόδους - Πονοκέφαλος οι αυξήσεις στις τιμές και οι… «κουζίνες φαντάσματα»

«Ανάσα» για καταναλωτές: Έρχονται σύντομα μειώσεις στο ρεύμα - Ελαφρώς αυξημένες οι τιμές Ιουνίου

Βασίλης Καρράς: Δείτε το συγκινητικό σημείωμα που άφησε στη σύζυγό του πριν πεθάνει

«Καμίνι» η Κύπρος: Διπλή προειδοποίηση - Φτάνει τους 44 βαθμούς την Παρασκευή η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ



Επιτόκια: H EKT τα μειώνει για πρώτη φορά, μετά από 10 διαδοχικές αυξήσεις

Επιτόκια: H EKT τα μειώνει για πρώτη φορά, μετά από 10 διαδοχικές αυξήσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΚΤ, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα (6/6) να μειώσει τα τρία βασικά επιτόκια της ΕΚΤ κατά 25 μονάδες βάσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top