ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και το απόγευμα στα δυτικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. H θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Έκκληση ΟΚΥπΥ: Τηλέφωνο για ασθενοφόρο, μόνο για επείγουσες καταστάσεις - Παρατηρείται αύξηση επισκεψιμότητας στα ΤΑΕΠ

Έκκληση ΟΚΥπΥ: Τηλέφωνο για ασθενοφόρο, μόνο για επείγουσες καταστάσεις - Παρατηρείται αύξηση επισκεψιμότητας στα ΤΑΕΠ

Τις τελευταίες ημέρες, λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών, παρατηρείται αύξηση επισκεψιμότητας στα ΤΑΕΠ των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να παρατηρείται συμφόρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top