ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Ρομά έβαλαν τα ανήλικα παιδιά τους να κλέβουν ουίσκι

Ελλάδα: Ρομά έβαλαν τα ανήλικα παιδιά τους να κλέβουν ουίσκι

Καλά- καλά δεν είχαν κλείσει τα 10 και τα 12 χρόνια τους δυο Ρομά που, ακολουθώντας οδηγίες από τις μητέρες τους, μπήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο και κατάφεραν να κλέψουν, όχι ένα και δυο, αλλά... 20 μπουκάλια ουίσκι και να φύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Όταν διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα η κλοπή των φιαλών συνολικής αξίας 575 ευρώ, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εξέτασαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες και διαπίστωσαν ότι οι μητέρες των δυο πιτσιρικάδων ηλικίας 36 και 50 χρόνων τους παρακολουθούσαν έξω από το κατάστημα να κλέβουν.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τσάκωσαν τον μικρότερο το ίδιο απόγευμα. Ωστόσο, στην κατοχή του βρέθηκαν μόνο τρία από τα κλεμμένα μπουκάλια και αναζητείται ο μεγαλύτερος που, προφανώς, έκρυψε ή παρέδωσε σε κάποιον τις υπόλοιπες φιάλες.

Σε βάρος των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας, ενώ αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δυο μητέρες και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενες για κλοπή κατά συναυτουργία και παραμέληση της εποπτείας τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top