ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μεταγραφή σε Τ/Κ ομάδα από Κίττο - «Έχω ένα παιδί, για το οποίο καθημερινά δίνω αγώνα»

Νέα μεταγραφή σε Τ/Κ ομάδα από Κίττο - «Έχω ένα παιδί, για το οποίο καθημερινά δίνω αγώνα»

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα κατεχόμενα ο Στέλιος Κίττος. Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας πήρε μεταγραφή από την DEĞİRMENLİK στην BOSTANCI BAĞCIL SK.

Πάντως, ο Κίττος σίγουρα δεν θεωρεί ότι κάνει κακό με την επιλογή του να αγωνίζεται σε ομάδα «Ομοσπονδίας» που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν. Όπως είχε δηλώσει, ποδόσφαιρο και πολιτική δεν έχουν καμία σχέση, ενώ είχε υπερτονίσει πως ως γονιός κάνει ό,τι μπορεί καθημερινά για το παιδί του.

Παραθέτουμε τις κύριες τοποθετήσεις που είχε κάνει σε συνέντευξή του στον γράφοντα κατά τον Ιανουάριο του 2015:

•    «Ναι πήγα στα κατεχόμενα, για να κάμω αυτό που ξέρω και αγαπώ. Να παίξω ποδόσφαιρο, που εδώ στην πλευρά μας, μου το έχουν απαγορεύσει λόγω ηλικίας και κατάντησα μετά τα 28 μου χρόνια, ύστερα από τραυματισμό να παίζω δεύτερη, τρίτη και τέταρτη κατηγορία και να παίρνω ψίχουλα...» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές του τοποθετήσεις.


•    «Ψίχουλα μου έδιναν. Θα πω ψέματα; Γίνεται να παίζω γ΄ κατηγορία και να μου δίνουν 300 ευρώ; Γίνεται να παίζω β΄ κατηγορία για 500 ευρώ; Δεν γίνεται».

•    «Από τη στιγμή που εγώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπως έγραψα στο facebook, έχω κτυπήσει τόσες πολλές πόρτες, έχω μιλήσει με τόσους πολλούς προπονητές... Είχα δοκιμαστεί στον Οθέλλο Αθηαίνου. Μπορώ να σου πω ότι έβγαζα μάτια αλλά δεν με προτίμησε ο Κώστας Σακκάς και προτίμησε έναν δικό του μικρό να τον προωθήσει. Και θα μπορούσε να με έχει εκεί και να με χρησιμοποιήσει και να του κάνω και πολύ καλή δουλειά. Μετά κι από αυτό, τόσο μεγάλη απογοήτευση ένιωσα που είπα ότι παρά να πάω εκεί που με ήθελαν για 300 ευρώ, καλύτερα να παίξω στο αγροτικό, σε μια ομάδα που έπαιζε δίπλα από το σπίτι μου με 150-200 ευρώ. Στην ομάδα που πήγα δέχθηκα κόκκινη κάρτα άδικα και έφυγα. Οι άνθρωποι της ομάδας είπαν ότι δεν μπορούν να με πληρώνουν πλέον επειδή θα έχανα τέσσερα παιχνίδια. Δεν είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο, κι έφυγα και από εκείνη την ομάδα και προπονούμουν για ένα μήνα μόνος μου και ήρθε αυτή η ευκαιρία. Γιατί να μην την δεχτώ;».

•    «Δεν το βλέπω έτσι. Εγώ το βλέπω διαφορετικά. Ότι ήρθα να δουλέψω αλλού. Μπορεί να έχουμε πρόβλημα με την από εδώ πλευρά, αλλά ήρθα να δουλέψω εγώ. Δεν το βλέπω πολιτικά το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν, αν βρίσκουν Φυσικό Αέριο ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ ήρθα να δουλέψω».

•    «Βεβαίως. Έχω ένα μωρό, για το οποίο καθημερινά δίνω αγώνα ως γονιός. Και σίγουρα, όπως όλοι, έχω έξοδα και δάνεια. Και ναι, γιατί να αρνηθώ ένα επιπλέον εισόδημα...».

•    «Δουλεύω τα βράδια, βάρδια σε μια υπηρεσία ασφαλείας. Προσέχουμε χώρους».

•    «Βεβαίως και ήταν ικανοποιητικά τα λεφτά. Δεν θέλω να σου πω το ποσό, αλλά ήταν πολύ καλά τα λεφτά. Πάρα πολύ καλά τα λεφτά».

•    «Μέσω facebook. Και τι δεν μου έγραψαν. Μου είπαν ότι είμαι προδότης και πολλά άλλα που δεν μπορώ να πω».

•    «Είναι ανεγκέφαλοι οι άνθρωποι, όμως, έπρεπε να υποστηρίξω τη θέση μου (σ.σ. αναφέρεται στο γραπτό μήνυμά του). Εγώ έπρεπε να πω κάποια πράγματα. Γιατί αν δεν έβγαινα να τα πω, θα ήμουν στο έλεός τους...».

•    «Είναι η δουλειά μου το ποδόσφαιρο. Δεν πήγα σχολείο από μικρός για να κάνω αυτή τη δουλειά. Έφυγα από μικρός από το σχολείο, πήγα τεχνική σχολή... Και θα μπορούσα να πάω Λύκειο, να βολευτώ κι εγώ στη CYTA και στην ΑΗΚ. Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ αυτό. Όμως, δεν το έκανα. Ήταν η μεγάλη μου αγάπη το ποδόσφαιρο. Και είμαι 36 χρονών και ακόμα παίζω. Πες μου έναν 36χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή που παίζει σήμερα».


•    «Δεν φταίει κανένας γι΄ αυτές τις καταστάσεις. Ούτε εμείς, ούτε η ομάδα για την οποία ήρθα να παίξω. Αυτοί για τους οποίους ήρθα να παίξω μας έκαναν εισβολή; Δεν είναι αυτοί. Εκείνοι που μας έπιασαν την πατρίδα, ξέρουμε καλά πώς μας έπιασαν και με ποιό τρόπο».

•    «Δεν το σκέφτηκα αυτό το πράμα. Ούτε με ενδιέφερε τι θα πει ο κόσμος. Γιατί σου λέω ήμουν πικραμένος από τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων για μένα. Δικούς μου ανθρώπους. Δεν το περίμενα να με παραγκωνίσουν τόσο και να με έχουν στο περιθώριο και να μην μου δώσουν σημασία. Και μου έδωσε ένας εχθρός, όπως τον λέτε εσείς, σημασία. Τι πρέπει να κάνω εγώ; Πρέπει να το αγνοήσω; Πρέπει να αγνοήσω αυτό το πράγμα που θέλω να κάνω, που μου αρέσει; Που ξέρω να κάνω;».

•    «Δεν δικαιούνται. Δικαιούνται Τουρκοκύπριους και δυο Ελληνοκύπριους μόνο. Κι αυτό το πράγμα ο Κουτσοκούμνης το πέρασε, έτσι;».

•    «Ο Κουτσοκούμνης έδωσε την ιδέα να παίζουν δυο ελληνοκύπριοι στις ομάδες β΄ κατηγορίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Φόνος στην Πάφο: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία

Φόνος στην Πάφο: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας ο 48χρονος ύποπτος για την υπόθεση φόνου με θύμα 41χρονη στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top