ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις για τη νέα σεζόν, ελπίζω να υπάρξει συνεργασία από την ΚΟΠ και από τις ομάδες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις για τη νέα σεζόν, ελπίζω να υπάρξει συνεργασία από την ΚΟΠ και από τις ομάδες»

Με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα υπάρξουν εξελίξεις είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. Σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού τελικού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου FC, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «ο καλύτερος ας κερδίσει.

Έχουμε τις προτιμήσεις μας φυσικά όλοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε ένα ωραίο παιγνίδι, να δούμε αρκετά γκολ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που διεξάγεται στην παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων μετά την απαγόρευση της μετακίνησης των φιλοξενούμενων οπαδών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ακριβώς, γιατί αυτό θέλουμε. Ο αθλητισμός ενώνει. Είναι σημαντικό που ήρθαν μαζί μου παιδιά από όλες τις ομάδες, ήρθαν και τα δικά μου παιδιά, είναι σημαντικό να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο. Αυτό είναι ο αθλητισμός, να ενώνει και όχι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς για τα οποία θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν να μη συμβούν και πάλι».

Ερωτηθείς αν προμηνύονται εξελίξεις από τη νέα σεζόν, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απάντησε «φυσικά και προμηνύονται. Έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις, ελπίζω να υπάρξει συνεργασία και από την ΚΟΠ και από τις ομάδες. Θεωρώ ότι έχουμε κοινό συμφέρον και οι ομάδες και η Ομοσπονδία και η Κυβέρνηση να γίνονται ασφαλή παιγνίδια και να μην υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top