LIFESTYLE

Βιώνει την ανεργία στο σπίτι της η Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Ο πατέρας μου είναι άνεργος εδώ και πολλά χρόνια…»

Βιώνει την ανεργία στο σπίτι της η Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Ο πατέρας μου είναι άνεργος εδώ και πολλά χρόνια…»

Χείμαρρος όπως πάντα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Για Σένα» η ηθοποιός Γιώτα Κρος, λέγοντας στην παρουσιάστρια ότι κόσμος επικοινώνησε μαζί της ώστε να ρωτήσει η ίδια αν υπάρχει κάποια δουλεία στο Mega αναγκάζοντας την παρουσιάστρια να κάνει την προσωπική της εξομολόγηση για τον άνεργο πατέρα της.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αρκετός κόσμος δεν έχει δουλεία για να βάλει κάποια χρήματα για να μπορέσει να ζήσει την οικογένεια του.

Ένας από αυτούς του ανθρώπους, που παραμέουν εδώ και χρόνια είναι και ο πατέρας της παρουσιάστριας  Χριστιάνας Αριστοτέλους όπως η ίδια εξομολογήθηκε , στην σημερινή της εκπομπή 30/10.

Στη συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με την καλεσμένη της, που ήταν η Γιώτα Κρός, «έπεσε» θέμα συζήτησης, η ανεργία, με την Χριστιάνα να δηλώνει στον αέρα ότι το συγκεκριμένο θέμα το βιώνει στο σπίτι της και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της είναι θύμα του λεγόμενου κοινωνικού ρατσισμού αφού όπως τόνισε, ο πατέρας της που είναι άνω των 50, δεν μπορεί να βρει πουθενά δουλεία.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top