ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έκλαψα τον Στέφανο σαν να ήταν γιος μου» - Kραυγή πόνου Κύπριας μάνας που έχασε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ το παιδί της

«Έκλαψα τον Στέφανο σαν να ήταν γιος μου» - Kραυγή πόνου Κύπριας μάνας που έχασε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ το παιδί της

Η κύρια Κούλα Καραπατέα, μία μητέρα που θρηνεί εδώ και δυο χρόνια το παιδί της, το οποίο έχασε εντελώς άδικα, σε τροχαίο δυστύχημα στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, στέλνει το δικό της μήνυμα προς το κράτος και την κοινωνία.

Ο χρόνος για την κυρία Κούλα σταμάτησε εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο γιος της Σεμπάστιαν Πέτρος, ένας εξαίρετος νέος, ενώ οδηγούσε την vespa του, φορούσε το κράνος του και επέστρεφε στο σπίτι του, βρήκε αδίκως τραγικό θάνατο. Ασυνείδητος οδηγός, o οποίος δεν εφάρμοσε κανένα κανόνα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τον κτύπησε.

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στη Λεμεσό με θύμα τον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου, η κυρία Κούλα κάνει πιο έντονη την παρουσία της και στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Διαβάστε ένα από τα σχόλια της

(για την είδηση- Κ. Κληρίδης: Να ερευνηθεί ενδεχόμενη ανθρωποκτονία στο θανατηφόρο Λεμεσού)

 «Tα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν χρειάζονται διερεύνηση. Να πάει ισόβια κι είναι και λίγο. Έχασα κι εγώ ένα λεβέντη πριν δύο χρόνια χωρίς να φταίει κι ακόμα περιμένουμε δικαιοσύνη. Αυστηρές τιμωρίες μπορεί να είναι αποτρεπτικές. Κουράγιο στους γονείς. Λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν. Ο πόνος που προκαλούν οι εγκληματίες δεν τελειώνει ποτέ.»

Η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, επικοινώνησε με την κυρία Καραπατέα.  Η μητέρα του Σεμπάστιαν, μας ανέφερε ότι από την περασμένη Παρασκευή,30/10, oπόταν και άκουσε την τραγική είδηση, για το θάνατο του Στέφανου και υπό ποιες συνθήκες επήλθε, στο μυαλό της είναι συνεχεία η μητέρα του αδικοχαμένου 25χρονου.

Η μοίρα έπαιξε και στις δυο το ίδιο παιχνίδι. Έχασαν τα παιδιά τους τόσο ξαφνικά και άδικα, την στιγμή μάλιστα που δεν έφταιξαν σε τίποτε. Απλά και μόνο επειδή είχαν την κακοτυχία να βρεθεί στο δρόμο τους ένας ασυνείδητος, ο οποίος με την εγκληματική του οδήγηση σκόρπισε τόσο πόνο.

«Έκλαψα τον Στέφανο σαν να ήταν γιος μου. Νιώθω τον πόνο της μητέρα του. «Δεν γίνεται», φωνάζει με δάκρυα, «να σκοτώνονται έτσι τα παιθκιά του κόσμου. Δεν γίνεται να κλάψουν άλλες μάνες. Δεν τελειώνει ο πόνος.»

Η κυρία Κούλα ζητά δικαίωση, η οποία θα έρθει μόνο εάν αλλάξει το σύστημα και η αντίληψη του Κύπριου οδηγού. Το κράτος πρέπει να στέλνει στην φυλακή τους παραβάτες για πάντα, ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:  Οργή ανά το παγκύπριο για τον θάνατο του Στέφανου Γεωργίου - Με 150km έτρεχε ο Ιωάννης Κυριακίδης

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Εθισμένος» στην ταχύτητα ο 48χρονος - Με 14 καταδίκες παραβίασης ορίου!

Θανατηφόρο Λεμεσού:  Κυκλοφορούσε με στέρηση άδειας 6 μηνών ο 48χρονος - Αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Αστυνομία

 Πώς έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό – Αποκλειστικές φωτογραφίες από την μάζα σιδερικών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top