ΠΑΡΑ-THEMA

Ο νέος τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου που έρχεται για να ταράξει τα νερά – Κάνει αρχή το 2016!

Ο νέος τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου που έρχεται για να ταράξει τα νερά – Κάνει αρχή το 2016!

Δυνατό μπάσιμο στον χώρο των κυπριακών Μ.Μ.Ε ετοιμάζεται να κάνει με την νέα χρονιά τηλεοπτικός σταθμός, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίες και προκαλώντας πονοκεφάλους στους ανταγωνιστές του.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ο λόγος για τον alpha ή καλύτερα alpha Cyprus όπως θα ονομάζεται και ο οποίος θα στεγάζεται στα γραφεία της εφημερίδας «Αλήθεια», εκεί όπου παλαιότερα βρισκόταν και ο συνδρομητικός σταθμός «ΆΛΦΑ», του νυν υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας ο alpha Cyprus αναμένεται να εκπέμψει σήμα στους δέκτες μας με την νέα χρονιά αφού ήδη έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Η είδηση αυτή μπορεί να προκαλεί χαμόγελα αφού θα ανοίξουν αρκετές νέες θέσεις εργασίες δημοσιογράφων και τεχνικών όμως την ίδια ώρα πονοκεφαλιάζει τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ο οποίος ως γνωστόν μεταδίδει πολλές παραγωγές από τον alpha Ελλάδος.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» στο πρόγραμμα του alpha Cyprus θα υπάρχουν κυπριακές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top