ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσός: Ροζ σκάνδαλο με άρωμα αστυνομικού – Καταζητούνται δυο πρόσωπα

Λεμεσός: Ροζ σκάνδαλο με άρωμα αστυνομικού – Καταζητούνται δυο πρόσωπα

Σε υποθέσεις τοκογλυφίας και εκβιασμού έπεσε θύμα 49χρονος επιχειρηματίας – «Τον πάτησαν» στο λαιμό ζητώντας του χρήματα για τις «ροζ αμαρτίες του».

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συλλήψεις σε Λευκωσία και Λεμεσό είχαμε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) για υποθέσεις τοκογλυφίας και εκβιασμών εις βάρος 49χρονου επιχειρηματία.

Ο 49χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία με την τελευταία να έχει προβεί μέχρι τώρα σε τρεις συλλήψεις, ενός 34χρονος και ενός 32χρονου από τη Λεμεσό και ενός 38χρονου αστυνομικού από την Λευκωσία.

Οι υποθέσεις είναι τρεις όπως μας ανάφερε έγκυρη πηγή μας, ενώ αυτή την  ώρα καταζητούνται από το ΤΑΕ Λεμεσού άλλα δυο πρόσωπα ηλικίας 26 και 37 χρονών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας οι ύποπτοι που καταζητούνται, οδήγησαν τον 49χρονος σε ροζ πράξεις παράνομου πάθους, το κατέγραψαν σε πολύ προσωπικές του στιγμές και μετά τον εκβίαζαν.

Μάλιστα όλα αυτά έγιναν χωρίς ο ίδιος να ψυλλιαστεί οτιδήποτε.

Οι ύποπτοι δεν άργησαν να τον εκμεταλλευτούν και ξεκίνησαν να τον εκβιάζουν λέγοντας πως θα αποστείλουν το ροζ υλικό που είχαν στα χεριά τους.

 Ο 49χρονος μην μπορώντας να δώσει περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν, αποτάθηκε σε τοκογλύφους που πολύ πιθανόν να σχετίζονται με τους εκβιαστές.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για να εντοπιστούν τα δυο πρόσωπα που καταζητούνται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τζο Λόου: Όχι πια συμπατριώτης μας – Του αφαιρέθηκε η υπηκοότητα από το Υπουργικό

Τζο Λόου: Όχι πια συμπατριώτης μας – Του αφαιρέθηκε η υπηκοότητα από το Υπουργικό

Την επικύρωση της απόφασης της Ανεξάρτητης Επιτροπής Εξέτασης Αποστέρησης Υπηκοότητας για αφαίρεση της κυπριακής υπηκοότητας του Τζο Λόου, προχώρησε σήμερα Τετάρτη (05/06) το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top